Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Tusk, la summit-ul UE: Chestiunea cea mai urgenta pe care trebuie sa ne-o punem este cum sa recastigam controlul frontierelor noastre exterioare

B1 B1,
Donald Tusk, la summit-ul UE: Chestiunea cea mai urgenta pe care trebuie sa ne-o punem este cum sa recastigam controlul frontierelor noastre exterioare

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca problema cea mai urgenta pe care trebuie sa o rezolve Uniunea Europeana este sa recastige controlul frontierelor exterioare, informeaza. continuă pe B1

Avertismentul lui Donald Tusk privind criza imigrantilor

Problema cea mai urgenta pe care trebuie sa o rezolve Uniunea Europeana este sa recastige controlul frontierelor exterioare, a declarat, miercuri, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Alerta cu bomba la Bruxelles inainte de summit-ul extraordinar

Parlamentul belgian a fost evacuat miercuri dimineata din cauza unei alerte cu bomba, inainte de summit-ul extraordinar, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, relateaza ziarul Le Soir in.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: 155 metri inaltime

La Timisoara au inceput lucrarile de constructie la ansamblul multifunctional Openville, care va avea cea mai inalta cladire din Romania - 155 de metri inaltime si 27 de etaje, informeaza site-ul Timpolis. In prezent, cea mai inalta cladire din tara este Sky Tower, situata in Bucuresti, avand o inaltime de 137 metri.

Un medic olandez a alcatuit Top 10 melodii care produc cea mai mare fericire (VIDEO)

Un doctor olandez a alcatuit un top 10 al melodiilor care produc cea mai mai mare fericire. Pe lista lui Jacob Jolij de la Universitatea din Groningen se regasesc titluri ca Dont Stop Me Now Queen), Dancing Queen.

VIDEO Putin si Erdogan au inaugurat la Moscova cea mai mare moschee din Europa

Cea mai mare moschee din Europa a fost inaugurat miercuri, la Moscova, in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin, si a omologilor sai din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, Kazahstan, Nursultan Nazarbaev, Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas si al Marelui Muftiu al Rusiei.

Insucces total! Gala premiilor Emmy, cea mai mica audienta din istorie

Record negativ pentru premiile Emmy din acest an. Gala de duminica a avut cea mai slaba audienta din istoria evenimentului.

Vladimir Putin inaugureaza miercuri cea mai mare moschee din Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin va inaugura miercuri cea mai mare moschee din Moscova. Alaturi de el, la ceremonie, va participa si presedintele Turciei, Recep Erdogan, potrivit digi24. ro. Moschee va fi una dintre.

Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile

Dronele comerciale sunt niste creatii relativ recente, dar modul in care acestea se comporta incepe sa para surprinzator de futurist. in teorie, dronele sunt niste gadgeturi cu o functionalitate destul de redusa. Sunt capabile sa zboare si, de cele mai multe ori, au la bord o camera de filmat. Adevaratele lor abilitati sunt insa desprinse [] Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW pune accent pe cel mai mic SUV si pe cea mai mare berlina la Salonul Auto de la Frankfurt

BMW prezinta, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie), a doua generatie a celui mai mic SUV al marcii, BMW X1, dar si varful de gama, limuzina BMW Seria 7, ajunga la a sasea generatie. Cea mai importanta noutate privind X1 este ca acum masina are tractiune pe rotile din fata sau integrala xDrive) in loc de roti motrice spate sau xDrive cum avea modelele din prima generatie. In cazul lui BMW Seria 7, noutatile tin de tehnologia fabricatiei si utilizarea extensiva a fibrei de carbon, plus functii foarte avansate, precum parcarea automata, ce pot fi executate din cheia-telecomanda a masinii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )