Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cea mai buna salata de vinete! Trucurile pe care trebuie sa le stie orice gospodina

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna salata de vinete! Trucurile pe care trebuie sa le stie orice gospodina

Vara este, fara doar si poate, despre salata de vinete, un preparat gustos si parfumat, ce nu lipseste de pe masa romanilor in sezonul cald. Desi reteta este relativ simpla, exista mici trucuri care te pot ajuta sa obtii o salata de vinete delicioasa. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Cea mai buna metoda pentru detoxifiere, in functie de zodie

Detoxifierea este un procesprin care se urmareste eliminarea din corp a toxinelor si a substantelor nesanatoase. Publicatia Your Tango prezinta cele mai bune metode de detoxifiere in functie.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII NOUA ANI EximBank - profit de 113,5 milioane lei

EximBank a raportat, pentru anul trecut, o crestere consistenta a expunerilor, o calitate ridicata a activelor, o majorare a cotei de piata pe segmentul de creditare corporate, precum si un profit record, conform unui comunicat de presa transmis Redactiei.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon: Nu mai renunt! incerc mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa lupt pana la capat

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

Svitolina sta intre Halep si o noua finala de Grand Slam: De ce ucraineanca e in cea mai buna forma a carierei

Daca Simona Halep e la a doua semifinala de Wimbledon prima a fost atinsa in 2014) si la a saptea prezenta in careul de asi in turneele majore, in schimb, Elina Svitolina paseste pe un teritoriu necunoscut.

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

Peste 1.700 de romani au primit pensie si din Pilonul III in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 190.000 de lei

Peste 1. 700 de romani care au iesit la pensie, in primele trei luni din acest an, au incasat 13,5 milioane de lei si din contributiile voluntare pe care le-au facut in Pilonul III pensii private facultative), a anuntat recent ASF. Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul III, care a iesit la pensie in luna februarie din acest an, a fost de 191. 987 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 700 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2018

Populatia Uniunii Europene a ajuns la aproape 513,5 milioane de persoane la 1 ianuarie 2019, de la 512,4 milioane persoane la 1 ianuarie 2018, insa Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu o.

Peste 1.000 de romani au primit pensie si din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 100.000 de lei

Peste 1. 000 de romani, care au iesit la pensie in primele trei luni din acest an, au incasat 12,6 milioane de lei in baza contributiilor facute la Pilonul II de pensii, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul II, care a iesit la pensie in luna martie din acest an, a fost de 109. 939 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 000 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )