Libnet.ro
UNICEF

14:00

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Playtech Playtech,
Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea . continuă pe Playtech

VIDEO: Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, relateaza The Guardian.

VIDEO Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

ANALIZA REUTERS PENTRU ANUL CURENT: Leul, moneda cu cea mai slaba evolutie din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica mentinerea unor rate stabile ale dobanzilor, spre deosebire de politicile anuntate de Rezerva Federala a SUA Fed) si de oficialii Bancii Centrale Europene BCE).

Note bacalaureat 2019. Cati elevi au luat BAC-ul si care este situatia fata de ceilalti ani

Ministerul Educatiei Nationale a publicat, luni, 8 iulie, primele rezultate obtinute de elevii care au dat anul acesta bacalaureatul. Din datele publicate reise ca doar 63,78% dintre elevi au promovat examenul, fata de 69,7% anul trecut. Este cea mai slaba rata de promovabilitate din ultimii cinci ani. Note bacalaureat 2019. Doar 86. 794 de elevi au .

Cluj: 500 de persoane, pregatite sa alerge sambata noaptea prin Triunghiul Bermudelor din Romania

Aproximativ 500 de persoane sunt pregatite sa alerge, in noaptea de sambata spre duminica, prin padurea Hoia-Baciu, de la marginea municipiului Cluj Napoca, considerata cea mai misterioasa padure din Romania, un fel de Triunghi al Bermudelor.

VIDEO Marea Britanie: Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra, relateaza postul britanic BBC.

FOTOGALERIE Cum vor arata tramvaiele romanesti care vor circula in patru mari orase din Romania (II)

Fabrica de tramvaie detinuta de Astra Vagoane Calatori Arad ar urma sa livreze 62 de garnituri din modelele Imperio si Autentic in patru mari orase din Romania: Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Galati. Compania romaneasca a depus o ofera si la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie moderne, asa ca exista posibilitatea sa vedem tramvaiele de la Astra Vagoane Calatori si in Bucuresti.

Raport ONU: Asasinatele cauzeaza cu mult mai multe morti in lume decat conflictul armat si terorismul

Un nou studiu realizat de Biroul Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate UNODC) arata faptul ca America Centrala este cea mai periculoasa regiune din lume pentru a locui, rata omuciderilor ajungand in unele zone si la 62. 1 de cazuri la fiecare 100. 000 de persoane, scrie UN News.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )