Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai cautata femeie din lume: Hayat Boumeddiene este inarmata si periculoasa

Adevărul Adevărul,
Cea mai cautata femeie din lume: Hayat Boumeddiene este inarmata si periculoasa

Dupa atentatul terorist din Franta, Hayat Boumeddiene a devenit cea mai cautata femeie din tara cutremurata in ultimele zile de actele teroriste. Partenera teroristului Amedy Coulibady, care a luat ostatici la un magazin evreiesc din Paris, este cel de-al patrulea suspect al atentatelor teroriste. Hayat este descrisa ca fiind inarmata si periculoasa. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Cea mai cautata femeie din lume: Hayat Boumeddiene este inarmata si periculoasa

Dupa atentatul terorist din Franta, Hayat Boumeddiene a devenit cea mai cautata femeie din tara cutremurata in ultimele zile de actele teroriste. Partenera teroristului Amedy Coulibady, care a luat ostatici la un magazin evreiesc din Paris, este cel de-al patrulea suspect al atentatelor teroriste. Hayat este descrisa ca fiind inarmata si periculoasa.

Cea mai cautata femeie din Franta: Hayat Boumeddiene este inarmata si periculoasa

Dupa atentatul terorist din Franta, Hayat Boumeddiene a devenit cea mai cautata femeie din tara cutremurata in ultimele zile de actele teroriste. Partenera teroristului Amedy Coulibady, care a luat ostatici la un magazin evreiesc din Paris, este cel de-al patrulea suspect al atentatelor teroriste. Hayat este descrisa ca fiind inarmata si periculoasa.

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa [].

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei.

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 grade, s-a inregistrat la intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de minus 35 grade Celsius, a fost inregistrata joi dimineata la intorsura Buzaului, relateaza Mediafax. Potrivit meteorologului de serviciu de la statia meteo di.

UPDATE Atacurile din Paris: Hayat Boumeddiene, partenera lui Amedy Coulibaly, ar fi fugit in Siria

Hayat Boummedienne, presupusa complice a lui Amedy Coulibaly, autorul atacurilor de joi si vineri din Paris, s-ar afla in Turcia, potrivit unei surse din politie citata de AFP. Le Monde scrie in schimb ca Hayat Boumeddiene a zburat cu o cursa Madrid-Istanbul, pe 2 ianuarie, in compania unui barbat al carui frate este cunoscut de serviciile de informatii franceze. Ea ar fi trecut apoi frontiera turco-siriana in data de joi, 8 ianuarie, si nu a mai folosit biletul sau de intoarcere in data de 9 ianuarie.

UPDATE Atacurile din Paris: Hayat Boumeddiene, partenera lui Amedy Coulibaly, a parasit Franta saptamana trecuta si s-ar afla in Siria

Hayat Boummedienne, presupusa complice a lui Amedy Coulibaly, autorul atacurilor de joi si vineri din Paris, a plecat in Turcia de ceva vreme, a declarat sambata pentru AFP o sursa din politie. Le Monde relateaza in schimb ca Hayat Boumeddiene a zburat cu o cursa Madrid-Istanbul, pe 2 ianuarie, in compania unui barbat al carui frate este cunoscut de serviciile de informatii franceze. Ea ar fi trecut apoi frontiera turco-siriana in data de joi, 8 ianuarie, si nu a mai folosit biletul sau de intoarcere in data de 9 ianuarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )