Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Antena3 Antena3,
Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei. continuă pe Antena3

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014

Aproximativ 9,3 milioane de vizitatori au trecut pragul acestui muzeu in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, ceea ce a permis institutiei sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut, au anuntat marti reprezentantii muzeului intr-un comunicat.

Pretul petrolului Brent, la cel mai mic nivel din mai 2009

Pretul petrolului Brent a ajuns la cel mai mic nivel din mai 2009. Acesta este cotat la mai putin de 50 de dolari, pe fondul speculatiilor potrivit carora rezervele de petrol ale Statelor Unite au crescut si al ingrijorarilor privind surplusul de petrol de pe piata.

Cel mai mare retailer din Romania pluseaza cu 9 hipermarketuri noi anul acesta. Primul, la Constanta

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in ceea ce priveste vanzarile, va continua expansiunea in acest an cu 9 hipermarketuri, reteau urmand sa ajunga astfel la 111 magazine, potrivit datelor companiei, citate de Mediafax .

Euro cade la cel mai redus curs din 2006 pana in prezent

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai scazut curs din ultimii noua ani fata de dolar, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din uniunea monetara, respectiv al speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia la scara larga de obligatiuni guvernamentale.

Dorin Ilie (France Television): Cred ca este cel mai socant atentat din ultimii 70 de ani din Franta

Dorin Ilie, jurnalist al France Television, a explicat in exclusivitate pentru Antena 3, ca situatia dupa atacul din Paris ar fi degenerat sica exista informatii conform carora atacatorii au luat si un.

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa [].

Gobekli Tepe - Povestea celui mai vechi templu din lume sau cum ne pot uimi oamenii de acum 10.000 de ani

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum 10. 000 de ani. In sit-ul Gobekli Tepe au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, se pare, construit de vanatori-culegatori care nu cunosteau nici roata, nici scrierea, nici olaritul si nici nu practicau agricultura. Departe de a fi un mit, Gobekli Tepe a fost acceptat de specialisti, insa semnificatiile sale starnesc controverse si multi contesta schimbarile radicale propuse de noile descoperiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )