Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai controversata persoana din Republica Moldova face declaratii neasteptate: Mi-e rusine sa ma intorc in tara

Antena3 Antena3,
Cea mai controversata persoana din Republica Moldova face declaratii neasteptate: Mi-e rusine sa ma intorc in tara

Renato Usatii, al carui partid a fost exclus joi din scrutinul parlamentar in urma acuzatiilor ca a folosit in campanie bani proveniti din strainatate, sustine ca a plecat din Republica Moldova in noatea de. continuă pe Antena3

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Robin Williams, cea mai cautata persoana de pe Google, in 2014. Cine urmeaza in top

Robin Williams a fost desemnat cea mai cautata persoana de pe Google in 2014, in urma unei analize realizate la nivel global timp de mai multe luni. in acelasi clasament, stabilit de Ask. com si The Hollywood Reporter, Jennifer Lawrence, Kim Kardashian sau Joan Rivers sunt alte nume cautate comunitatea globala online.

Elevii si studentii din Republica Moldova beneficiaza de gratuitate pe calea ferata pe 30 noiembrie pentru a merge sa voteze

Studentii si elevii din Republica Moldova, aflati in Romania, vor calatori gratuit pentru a vota duminica. Costurile acestor calatorii vor fi asigurate de Guvern. in acest weekend in Republica Moldova vor.

HG: Elevii si studentii din Republica Moldova pot calatori gratuit duminica, ca sa mearga la vot

Elevii si studentii din Republica Moldova care invata in Romania vor putea calatori gratuit, duminica, pe teritoriul tarii, ca sa voteze la alegerile parlamentare din Moldova, relateaza Mediafax. Facilitatea de transport va fi acordata prin hotarare de guvern.

TENSIUNI inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova

Tensiuni inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, unde liderul partidului pro-rus Patria, Renato Usatii a fugit din tara de teama sa nu fie arestat. Partidul milionarului moldovean a fost exclus din .

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

Potrivit companiei de consultanta IHS Janes 360 miza scrutinului de duminica din Republica Moldova este extrem de mare, ambele tabere prezentandu-l ca pe o alegere intre Uniunea Europeana si Rusia, in contextul conflictului armat din Ucraina vecina. Un guvern prorus va ingheta treptat integrarea europeana si va reorienta tara catre Rusia, iar un guvern proeuropean va fi fragil si va risca sa se prabuseasca.

Elle Macpherson: Nu ma simt cea mai dorita femeie din lume

Este una din frumoasele podiumului de prezentare, dar Elle Macpherson continua sa fie modesta. Nu ma trezesc si ma gandesc ca sunt cea mai dorita femeie din lume. Dar sar din pat si privesc ziua cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )