Libnet.ro
UNICEF

23:45

TENSIUNI inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova

Antena3 Antena3,
TENSIUNI inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova

Tensiuni inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, unde liderul partidului pro-rus Patria, Renato Usatii a fugit din tara de teama sa nu fie arestat. Partidul milionarului moldovean a fost exclus din . continuă pe Antena3

Republica Moldova: Partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, exclus din cursa electorala cu 4 zile inaintea alegerilor parlamentare

Cu doar patru zile inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, a fost exclus din cursa electorala, potrivit unei decizii luate joi de Curtea de.

Posibila coalitie intre comunisti si proeuropeni, dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, noteaza Europa Libera. Liderii celor doua partide.

Alegerile parlamentare din R.Moldova ar putea duce la o coalitie intre comunisti si proeuropeni

Alegerile parlamentare din Republica Moldova ar putea duce la o coalitie intre comunisti si proeuropeni scrie Europa Libera, in pagina electronica.

HG: Elevii si studentii din Republica Moldova pot calatori gratuit duminica, ca sa mearga la vot

Elevii si studentii din Republica Moldova care invata in Romania vor putea calatori gratuit, duminica, pe teritoriul tarii, ca sa voteze la alegerile parlamentare din Moldova, relateaza Mediafax. Facilitatea de transport va fi acordata prin hotarare de guvern.

Elevii si studentii din Republica Moldova beneficiaza de gratuitate pe calea ferata pe 30 noiembrie pentru a merge sa voteze

Studentii si elevii din Republica Moldova, aflati in Romania, vor calatori gratuit pentru a vota duminica. Costurile acestor calatorii vor fi asigurate de Guvern. in acest weekend in Republica Moldova vor.

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

Potrivit companiei de consultanta IHS Janes 360 miza scrutinului de duminica din Republica Moldova este extrem de mare, ambele tabere prezentandu-l ca pe o alegere intre Uniunea Europeana si Rusia, in contextul conflictului armat din Ucraina vecina. Un guvern prorus va ingheta treptat integrarea europeana si va reorienta tara catre Rusia, iar un guvern proeuropean va fi fragil si va risca sa se prabuseasca.

Cea mai controversata persoana din Republica Moldova face declaratii neasteptate: Mi-e rusine sa ma intorc in tara

Renato Usatii, al carui partid a fost exclus joi din scrutinul parlamentar in urma acuzatiilor ca a folosit in campanie bani proveniti din strainatate, sustine ca a plecat din Republica Moldova in noatea de.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )