Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai curata apa din lume se gaseste in Romania

Antena3 Antena3,
Cea mai curata apa din lume se gaseste in Romania

In Muntii Bucegi exista sapte izvoare care au uimit o lume intreaga prin puritatea lor. intre lacurile Bolboci si Scropoasa, mai precis la cota 1. 300, exista sapte izvoare denumite personajele principale a. continuă pe Antena3

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, in aprilie, cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate, astzazi, de biroul european de statistica Eurostat.

Romnia a nregistrat cea mai mare inflatie din UE, n aprilie, de trei ori media europeana

Romania a inregistrat cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in aprilie, de trei ori mai mare decat media europeana, reiese din datele publicate, miercuri, de Eurostat.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Radulescu, economist sef BT: Evolutia economiei n primul trimestru este cea mai slaba evolutie din toamna lui 2015 ncoace/ ncepnd de anul viitor economia va evolua sub potential

Probabil ca incepand de anul viitor economia va evolua sub potential. Datele preliminare indica o decelerare a ritmului anual al economiei, cea mai slaba evolutie din trimestrul al treilea 2015, in decelerare de la 6. 7% in T4 2017 Pozitia externa economiei a continuat sa se deterioreze in primul trimestru. Dupa ce faza de varf - determinata puternic de politicile prociclice din sfera fiscal-bugetara si de venituri- isi epuizeaza impactul, evident ca acest lucru se observa in dinamica PIB, a explicat miercuri economistul sef al Bancii Transilvania, la o conferinta pe teme bancare organizata de OxygenEvents. BT si-a redus estimarile de crestere a economiei pentru acest an la 4.

COSMAR pentru Simona Halep: A primit cea mai GREA LOVITURA din 2018! NIMENI NU SE ASTEPTA

Simona Halep 26 de ani) se va cofrunta in turul doi al Turneului de la Roma cu Naomi Osaka 20 de ani, 21 WTA), dupa ce aceasta din urma a invins-o pe Viktoria Azarenka 28 de ani, 84 WTA) in primul tur de la WTA.

(P) Robotii bancari, viitorul din banking

Serviciul de chatbot , dezvoltat de specialistii Libra Internet Bank, a reputat un adevarat succes la competitiile industriei bancare din acest an. Aplicatia a adus bancii titlul de Cea mai inovatoare banca din Romania la nu mai putin.

S-a redeschis circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care uneste Oltenia si Ardealul

O comisie formata din reprezentanti ai mai multor institutii au inspectat astazi starea celui mai inalt drum din tara, Transalpina, si a luat hotararea redeschiderii circulatiei.

Hartile unei tragedii: Orientul Mijlociu si fantasmele schimbarilor de granite in cea mai tensionata regiune din lume

Daca vrem sa intelegem ceea ce se petrece acum in Orientul Apropiat si, mai ales, sa cantarim exact semnificatiile evenimentului de azi de la Ierusalim si schimbarile dramatice pe care le initiaza, sa ne uitam impreuna pe niste harti, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )