Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai importanta planeta din exteriorul sistemului solar a fost descoperita de cercetatori

România Liberă România Liberă,
Cea mai importanta planeta din exteriorul sistemului solar a fost descoperita de cercetatori

Cea mai importanta planeta descoperita pana acum in exteriorul sistemului solar, GJ 1132b, are o dimensiune apropiata de cea a Pamantului si se afla intr-un sistem solar situat la 39 de ani-lumina distanta de planeta noastra. continuă pe România Liberă

Ce spun cercetatorii despre GJ 1132b, cea mai importanta planeta din exteriorul sistemului solar

Cea mai importanta planeta descoperita pana acum in exteriorul sistemului solar, GJ 1132b, are o dimensiune apropiata de cea a Pamantului si se afla intr-un sistem solar situat la 39 de ani-lumina distanta de planeta noastra.

A fost descoperita cea mai importanta planeta din exteriorul sistemului solar

Cea mai importanta planeta descoperita pana acum in exteriorul sistemului solar, GJ 1132b, are o dimensiune apropiata de cea a Pamantului si se afla intr-un sistem solar situat la 39 de ani-lumina distanta de planeta noastra.

FOTO: Cum arata cea mai lenesa pisica din Japonia

Cea mai lenesa pisica din Japonia, Ura, are 17 ani si este vedeta pe Internet.

FOTO Cea mai mica Biblie din lume, care poate fi citita doar cu microscopul, a fost prezentata la Timisoara

O inedita expzitie de Biblii a avut loc in muzeul din subsolul Catedralei Mitropolitane din Timisoara. Aici a putut fi admirata si cea mai mica Biblie din lume.

Doi romani au construit cea mai usoara bicicleta din lume: este pliabila si cantareste doar 6,5 kg

Petre Craciun si Ligia Stan, doi designeri stabiliti la Londra, au reusit sa construiasca cea mai usoara bicicleta pliabila din lume.

Aradul va avea cea mai moderna gara din Europa de Est

De Craciun gara din Arad va deveni cea mai moderna din Europa de Est. O pasarela supraterana pentru calatori a fost construita si face legatura intre peroane si cladirea istorica a garii. Astfel, vor fi inchise pasajele subterane, imediat ce lucrarile vor fi finalizate.

Caru' cu Vedete:Andreea Tonciu, agresata in plina strada de un barbat. Totul a fost filmat; Culisele celei mai asteptate nunti din showbiz! Anca Serea: Adi mi-a scos jarteaua cu dintii!; Julia Jianu se tatueaza! Desenul exprima...libertate

Angelina Jolie, despre casnicia cu Brad Pitt: Avem certuri si probleme, la fel ca orice alt cuplu!Actrita in varsta de 40 de ani a vorbit despre experienta. Cati bani are cea mai bogata artista? Forbes da din casa!Forbes a dat publicitatii topul celor mai bogate artiste de ce planeta. Wow ce sume.

Romania a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE, fata de T2

Romania a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor publicate vineri de.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in primele noua luni

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent, conform unei estimari preliminare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, construita de doi romani

Doi tineri romani au proiectat, in Londra, cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, care cantareste 6. 5 kg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )