Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuielilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei, de 619 milioane de dolari

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuilelilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters.

Se deschide cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei

Cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, Ar-Medica, isi deschide, astazi, portile.

Sarbatoare mare pentru crestinii din Romania. Ce e bine sa faci pe 1 noiembrie

Miercuri, 1 noiembrie, este sarbatoare pentru crestinii din Romania si este bine ca acestia sa se roage. Sfintii Cosma si Damian au trait in secolul al IV-lea. S-au nascut dintr-un tata.

Mostenirea Vacarestilor, cea mai longeviva competitie de literatura din tara

In toamna anului 1969, a avut loc prima editie a Festivalului - Concurs National de Literatura Mostenirea Vacarestilor. Deschiderea evenimentului va avea loc pe data de 3 noiembrie 2017, la ora 11. 00 si festivitatea de premiere pe data de 4 noiembrie 2017.

Despagubiri de 1,5 milioane de euro pentru Iulia Ganea, ranita pe o trecere de pietoni de un sofer baut. Este cea mai mare despagubire acordata in Romania

Tribunalul Ilfov a decis ca firma la care era asigura soferul vinovat de accident sa ii plateasca Iuliei Ganea 1,5 milioane de euro. Femeia a stat luni intregi in coma, iar acum este imobilizata la pat. Bebelusul ei a murit in urma accidentului.

V for VINTAGE - Locul de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan si vintage (P)

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectati de juriul format din Domnica Margescu Fashion Director Elle Romania), Andreea Badala Designer Murmur) si Laura Calin Fondator V for Vintage). in cele doua zile de targ descoperi colectiile de toamna-iarna si colectii capsula dedicate ale designerilor editiei.

Medicii i-au spus femeii sa faca neaparat avort, dar ea nici nu a vrut sa auda! Teama cea mai mare a doctorilor s-a adeverit dupa nastere - ce avea fetita in loc de degete - FOTO

Bria Baumann din Lumberton, Texas, sufera de Sindromul Cloves, o boala incurabila care afecteaza 200 de persoane la nivel global. Afectiunea rara cauzeaza tumori in diferite parti ale corpului. Sophia, mama.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Cea mai buna placinta cu pere, un desert cu aroma de toamna

Va propunem un desert foarte gustos si usor de preparat, dupa reteta Sandei Marin, autoarea unei celebre carti de bucate din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )