Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuielilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei, de 619 milioane de dolari

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuilelilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Se deschide cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei

Cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, Ar-Medica, isi deschide, astazi, portile.

Medicii i-au spus femeii sa faca neaparat avort, dar ea nici nu a vrut sa auda! Teama cea mai mare a doctorilor s-a adeverit dupa nastere - ce avea fetita in loc de degete - FOTO

Bria Baumann din Lumberton, Texas, sufera de Sindromul Cloves, o boala incurabila care afecteaza 200 de persoane la nivel global. Afectiunea rara cauzeaza tumori in diferite parti ale corpului. Sophia, mama.

V for VINTAGE - Locul de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan si vintage (P)

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectati de juriul format din Domnica Margescu Fashion Director Elle Romania), Andreea Badala Designer Murmur) si Laura Calin Fondator V for Vintage). in cele doua zile de targ descoperi colectiile de toamna-iarna si colectii capsula dedicate ale designerilor editiei.

Despagubiri de 1,5 milioane de euro pentru Iulia Ganea, ranita pe o trecere de pietoni de un sofer baut. Este cea mai mare despagubire acordata in Romania

Tribunalul Ilfov a decis ca firma la care era asigura soferul vinovat de accident sa ii plateasca Iuliei Ganea 1,5 milioane de euro. Femeia a stat luni intregi in coma, iar acum este imobilizata la pat. Bebelusul ei a murit in urma accidentului.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Cine este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui top realizat de Forbes, in care le intrece pe Beyonce si JK Rowling FOTO

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling.

Topul Forbes 2017: Merkel e, pentru a saptea oara consecutiv, cea mai puternica femeie din lume, urmata de Theresa May. Pe locul 19 se afla Ivanka Trump

Angela Merkel este din nou cea mai puternica femeie din lume in topul Forbes pentru anul 2017. Revista economica americana, care publica anual clasamentul The World' s 100 Most Powerful Women, acorda locul intai cancelarului german, pentru a saptea oara consecutiv. Merkel are 63 de ani si, ca element picant din biografia sa, in timpul liber gateste cu placere supa de cartofi.

Angela Merkel, desemnata de Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptelea an consecutiv

Angela Merkel, cancelarul federal al Germaniei, a fost desemnata de catre revista Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptea an la rand, potrivit unui comunicat remis joi de renumita publicatie, relateaza DPA.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )