Libnet.ro
UNICEF

19:30

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Adevărul Adevărul,
Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice. continuă pe Adevărul

Romania, tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni. Atac dur al lui Catalin Ivan: Suferim de coruptie endemica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan continua seria atacurilor extrem de dure la adresa conducerii partidului si a guvernului. Romania este tara cu cei mai bogati politicieni in ciuda faptului ca e cea.

Cine este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui top realizat de Forbes, in care le intrece pe Beyonce si JK Rowling FOTO

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling.

Topul Forbes 2017: Merkel e, pentru a saptea oara consecutiv, cea mai puternica femeie din lume, urmata de Theresa May. Pe locul 19 se afla Ivanka Trump

Angela Merkel este din nou cea mai puternica femeie din lume in topul Forbes pentru anul 2017. Revista economica americana, care publica anual clasamentul The World' s 100 Most Powerful Women, acorda locul intai cancelarului german, pentru a saptea oara consecutiv. Merkel are 63 de ani si, ca element picant din biografia sa, in timpul liber gateste cu placere supa de cartofi.

Angela Merkel, desemnata de Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptelea an consecutiv

Angela Merkel, cancelarul federal al Germaniei, a fost desemnata de catre revista Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptea an la rand, potrivit unui comunicat remis joi de renumita publicatie, relateaza DPA.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Forbes: Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling, informeaza bbc. com.

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuielilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Angela Merkel, desemnata cea mai puternica femeie din lume

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost desemnata pentru al saptea an consecutiv cea mai puternica femeie din lume de catre revista Forbes. in acest an, Merkel a castigat un scrutin foarte.

Si-au cumparat o locuinta de 2 milioane de dolari, in cea mai buna zona din oras. Dupa ce au descoperit ce era ascuns in peretii casei, nu au mai vrut sa se mute acolo

Un cuplu de americani a platit 2 milioane de dolari pentru un condominiu in New Jersey, in zona cea mai buna a orasului. inainte sa se mute in noua locuinta, cei doi au contractat o.

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei, de 619 milioane de dolari

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuilelilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )