Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai mare taiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Campeanu: Ce era sa facem cu toti banii?

Antena3 Antena3,
Cea mai mare taiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Campeanu: Ce era sa facem cu toti banii?

Cea mai mare taiere de fonduri de la ministere, de aproape jumatate de miliard de lei, a fost operata la Ministerul Muncii. in replica, ministrul Mariana Campeanu spune ca oricum ministerul n-avea ce sa faca cu. continuă pe Antena3

Cea mai mare placinta de dovleac, preparata in Capitala

Cea mai mare placinta de dovleac a fost preparata, astazi, in Parcul National din Capitala. Placinta, lunga de peste 10 metri si cu o greutate de aproximativ jumatate de tona, concureaza cu lunga lista de recorduri bucurestene.

Avertizare pentru soferi ceata in cea mai mare parte a tarii. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, avertizari COD GALBEN DE CEATA pentru mai multe judete din tara. In aceste zone vizibilitatea va fi redusa sub 200 m, izolat 50 m, arata Mediafax. Intre orele 03:20 - 09:20 local in judetele Suceava, Botosani, Vaslui si Iasi, inclusiv drumurile judetene si E85 va fi ceata, vizibilitatea va fi redusa sub 200 m, izolat 50 m, iar izolat se va produce burnita. Intre orele 06:00 si 09:30, local in judetele Bacau, Vrancea, Neamt, inclusiv .

Wall Street inchide in crestere in ciuda fluctuatiilor din piata, iar indicele SP atinge cea mai mare valoare din istorie

Wall Street inchide in crestere sedinta de vineri, investitorii se bazeaza pe rezultatele Microsoft si Amazon in timp ce ignora indicatorii fluctuanti: Dow Jones a castigat 0,40%, iar Nasdaq 0,37%.

Investitii suplimentate cu 4, 45 milioane de lei, in judetul Satu Mare. Cea mai mare suma merge la podul peste raul Crasna

Autoritatile locale impreuna cu Consiliul Judetean Satu Mare au semnat astazi contractele in baza carora finantarea proiectelor unui numar de sapte comune si doua poduri a fost suplimentata cu 4, 45 milioane de lei. Cea mai mare suma, in valoare de 1. 649 mii lei merge la podul peste raul Crasna.

Asistentii personali ai persoanelor cu dizabilitati vor picheta marti ministerul Muncii pentru ca nu si-au primit salariile

Aproximativ 30 de asistenti personali ai persoanelor cu dizabilitati din Maramures si Satu Mare vor picheta marti, intre orele 9. 00 si 11. 00, Ministerul Muncii, nemultumiti de faptul ca nu si-au mai primit salariile de patru luni.

Faze tari: Cea mai dificila trecere la ora de iarna. Le ia 5 ore sa schimbe ceasul; Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul!; Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe int

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit jumatatea. Duminica, 27 octombrie 2013, a fost cea mai fericita zi pentru Sultan Kosen, un fermier din Turcia care poarta cu mandrie titlul de cel mai inalt om de pe planeta. Desi are o inaltime de 2 metri 51 de cm, el si-a gasit jumatatea in Merve Dibo, logodnica sa de doar 1 metru 75 de centimetri. Poftiti in cea mai inalta cladire din lume! Burj Khalifa, de 829 de metri, si-a deschis portile pentru toti curiosii. Noi avem Casa Poporului, altii au constructii care ating norii. Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, si-a deschis portile pentru cei care viseaza sa se scalde in lux.

Pozitia Israelului in negocierile de pace, cea mai dura din ultimii 20 de ani

Pozitia Israelului in negocierile de pace cu palestinienii este cea mai dura din ultimii 20 de ani, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei OEP), informeaza AFP.

E PRAPAD in Marea Britanie si Franta. Cea mai puternica FURTUNA din ultimele decenii a lovit puternic cele doua tari

Marea Britanie si nord-vestul Frantei se confrunta, la aceasta ora, cu cea mai puternica furtuna formata in estul Oceanului Atlantic in ultimele decenii. Rafalele de vant ajung la 130 kilometri pe ora iar.

Marea Britanie si Franta, afectate de cea mai puternica furtuna din ultimii 10 ani.

Marea Britanie s-a confruntat, luni dimineata, cu cea mai grava furtuna din ultimii zece ani. Un copil a fost dat disparut in Sussex sud), iar in Franta aproximativ 10. 000 de persoane au ramas fara curent electric in Bretania vest), transmite Mediafax. Furtuna a lasat fara electricitate peste 10. 000 de persoane in Bretania si a fost insotita de rafale de vant ce sufla cu pana la 133 de kilometri pe ora in insula Ouessant. Furtuna ar urma sa se indrepte catre nord-vestul Frantei, unde .

in aceasta noapte, trecem la ora de iarna. Duminica va fi ziua cea mai lunga din an

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte, astfel ca ziua de maine va fi, asadar, cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore. in aceasta noapte, ora 4. 00 devine ora 3. 00, asadar, dormim cu o ora in plus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )