Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie

Adevărul Adevărul,
Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie

Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie si se va deschide pentru public. Impunatoarea cladire, construita in 6 ani, are o suprafata de peste 3. 300 de metri patrati si 5 etaje. continuă pe Adevărul

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 OCTOMBRIE SIF Transilvania - cea mai buna evolutie din BET and 172;-FI

Actiunile SIF Transilvania SIF3), ce au marcat o crestere de 2,53%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 and 172;- 18 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, a carui cotatie a urcat cu 0,38%, in perioada avuta in vedere.

ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! Va fi PRAPAD in ROMANIA!

E oficial! Iarna aceasta va fi cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Iata ce au anuntat meterologii.

Utile: Cea mai poluata mare din lume; Planta care iti taie pofta de mancare. Ar trebui sa fie nelipsita din casa

Activitatea neuronala excesiva corelata cu o scadere a sperantei de viata. Un studiu recent a concluzionat ca o activitate neuronala excesiva poate conduce la o speranta de viata mai mica. Detergent pudra sau lichid, tu ce alegi? Detergentul este un produs care nu lipseste din nici o gospodarie.

Faze tari: Roman cautat in Germania de 27 de ani pentru crima, prins acum; Cea mai rapida furnica din lume traieste in Sahara

Capsula a timpului veche de 132 de ani, gasita la o scoala din SUA. Ce continea. Tarzan din Statele Unite are cont pe Instagram. Posteaza clipuri cand face dus cu maimutele si se plimba cu elefantul prin padure.

VIDEO Capitala Culturala Europeana, orasul Plovdiv isi disputa renumele de cea mai veche asezare din Europa

Anul acesta, una dintre cele doua Capitale Europene ale Culturii 2019 este un oras antic din Bulgaria, Plovdiv, cu o istorie fascinanta, putin cunoscuta.

Cea mai simpla reteta de papanasi

Unul dintre cele mai ravnite si pofticioase deserturi traditionale romaneste sunt gustosii papanasi. Se servesc cu smantana grasa si cu dulceturi de fructe, dupa preferinte. Cat de mult iti ia sa-i prepari acasa? Ei bine, aceasta reteta este cea mai simpla posibila, se face rapid si gustul este unul desavarsit.

Ce avere are Mircea Diaconu. E printre cei mai saraci candidati din cursa pentru Cotroceni

A lasat actoria si vrea sa devina pretedintele tarii. Mircea Diaconu se afla in cursa pentru Cotroceni si este unul dintre cei mai saraci candidati. Ce avere are fostul europarlamentar? Ce avere are Mircea Diaconu? Se afla printre cei mai saraci din cursa pentru Cotroceni Mircea Diaconu a fost surpriza tuturor de la alegerile parlamentare.

Realizare incredibila la Timisoara! A fost creata cea mai mare pictura

Cea mai mare pictura murala din Romania a fost creata la Timisoara, in cadrul proiectului Memoriile.

DIETA. Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati

Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati, Regulile sunt complet diferite de cele din dietele pentru femeie .

PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen in competitia pentru deschiderea unei fabrici, insa decizia s-a luat la alt nivel decat cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), a declarat, ieri, potivit Agerpres,secretarul de stat Paula Pirvanescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )