Libnet.ro
UNICEF

11:30

PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen in competitia pentru deschiderea unei fabrici, insa decizia s-a luat la alt nivel decat cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), a declarat, ieri, potivit Agerpres,secretarul de stat Paula Pirvanescu. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Vacante mai scumpe. Tichetele de vacanta au influentat pretul hotelurilor; Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Meserii uitate: Romania nu mai pregateste sticlari, morari sau piscicultori. Companiile ar angaja. invatamantul profesional romanesc nu mai scoate pe piata tineri pregatiti in mai multe meserii cu traditie in trecut. Tranzactie: Libanezii de la CFH intra in Romania printr-o tranzactie care sparge borna de pret pe piata imobiliara. Au cumparat Day Tower la un randament de sub 7%. Compania Corporate Finance House Group din Orientul Mijlociu a.

Renunta sau nu Volkswagen la Turcia pentru noua sa fabrica? Romania ar fi avut cea mai buna oferta

Explicatiile date marti de Volkswagen privind renuntarea la ideea construirii unei noi fabrici in Turcia a declansat un nou val de declaratii din partea oficialilor romani.

DIETA. Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati

Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati, Regulile sunt complet diferite de cele din dietele pentru femeie .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 OCTOMBRIE SIF Transilvania - cea mai buna evolutie din BET and 172;-FI

Actiunile SIF Transilvania SIF3), ce au marcat o crestere de 2,53%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 and 172;- 18 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, a carui cotatie a urcat cu 0,38%, in perioada avuta in vedere.

HOROSCOPUL saptamanii 21 - 27 octombrie: Zodiile care au cea mai buna saptamana - RACII sunt indragostiti

HOROSCOP Saptamana 21 - 27 octombrie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Te simti romanticsi creativ. Ai depasit o perioada proasta, iar acum meriti sa te odihnesti, sa te.

Cum alegi cea mai buna banda de alergat

Romania tremura: Cristina Neagu, recuperare cu mari probleme. Ce risca cea mai buna handbalista a lumii

Nationala de handbal feminin a Romaniei a obtinut un loc 4, anul trecut, la Campionatul European din Franta, insa a platit un pret colosal pentru acest rezultat: a pierdut-o pe Cristina Neagu 31 de ani).

Cea mai buna reteta pentru budinca de salau. Recomandarea Sandei Marin

Daca vreti sa-i surprindeti pe cei dragi cu un preparat gustos si hranitor, va propunem budinca de salau, dupa o reteta a Sandei Marin, din celebra sa carte de bucate.

Meteo. Un vortex polar loveste Romania. Se stie cand vine iarna. Va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Un vortex polar va lovi din plin toate regiunile din Romania. Din pacate, avertismentele specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie nu sunt deloc bune. Dupa ce ca iarna va veni mult mai devreme decat era asteptata, va fi si cea mai grea din ultimii 30 de ani. Un vortex polar loveste Romania Specialistii de .

ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! Va fi PRAPAD in ROMANIA!

E oficial! Iarna aceasta va fi cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Iata ce au anuntat meterologii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )