Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai simpla reteta de papanasi

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla reteta de papanasi

Unul dintre cele mai ravnite si pofticioase deserturi traditionale romaneste sunt gustosii papanasi. Se servesc cu smantana grasa si cu dulceturi de fructe, dupa preferinte. Cat de mult iti ia sa-i prepari acasa? Ei bine, aceasta reteta este cea mai simpla posibila, se face rapid si gustul este unul desavarsit. continuă pe Adevărul

Cea mai buna reteta pentru budinca de salau. Recomandarea Sandei Marin

Daca vreti sa-i surprindeti pe cei dragi cu un preparat gustos si hranitor, va propunem budinca de salau, dupa o reteta a Sandei Marin, din celebra sa carte de bucate.

Realizare incredibila la Timisoara! A fost creata cea mai mare pictura

Cea mai mare pictura murala din Romania a fost creata la Timisoara, in cadrul proiectului Memoriile.

Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie

Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie si se va deschide pentru public. Impunatoarea cladire, construita in 6 ani, are o suprafata de peste 3. 300 de metri patrati si 5 etaje.

DIETA. Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati

Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati, Regulile sunt complet diferite de cele din dietele pentru femeie .

PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen in competitia pentru deschiderea unei fabrici, insa decizia s-a luat la alt nivel decat cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), a declarat, ieri, potivit Agerpres,secretarul de stat Paula Pirvanescu.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 OCTOMBRIE SIF Transilvania - cea mai buna evolutie din BET and 172;-FI

Actiunile SIF Transilvania SIF3), ce au marcat o crestere de 2,53%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 and 172;- 18 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, a carui cotatie a urcat cu 0,38%, in perioada avuta in vedere.

Meteo. Un vortex polar loveste Romania. Se stie cand vine iarna. Va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Un vortex polar va lovi din plin toate regiunile din Romania. Din pacate, avertismentele specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie nu sunt deloc bune. Dupa ce ca iarna va veni mult mai devreme decat era asteptata, va fi si cea mai grea din ultimii 30 de ani. Un vortex polar loveste Romania Specialistii de .

ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! Va fi PRAPAD in ROMANIA!

E oficial! Iarna aceasta va fi cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Iata ce au anuntat meterologii.

P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

CO a inaugurat la inceputul lunii octombrie cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania. Charging Plaza Hub700 poate gazdui si incarca concomitent 6 vehicule electrice, furnizand o putere cumulata de 272kW, chiar in inima Timisoarei.

IN AMERICA DE NORD, Ford lanseaza cea mai mare mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord, transmit CNN si Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )