Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai noua reclama Mercedes-Benz a fost filmata la Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai noua reclama Mercedes-Benz a fost filmata la Bucuresti (VIDEO)

Mercedes-Benz a ales Bucurestiul ca scena pentru filmarea reclamei de promovare a unuia dintre cele mai sportive modele ale companiei - CLA. in reclama se regasesc mai multe pasaje si cladiri emblematice. continuă pe B1

Cea mai noua teapa pe Facebook: cum te infectezi daca la Ray-Ban visezi

O noua zi, un nou val de modalitati prin care cineva incearca sa isi pacaleasca semenii. Una dintre cele mai populare inselatorii care circula pe Facebook zilele acestea sunt niste reclame care invita utilizatorii sa cumpere ochelari Ray-Ban la reduceri uimitoare. Evident, aceste spamuri circula prin conturile de Facebook hackuite, asupra carora atacatorii au preluat [].

Cea mai noua inselatorie de pe Facebook. Daca ai cazut in plasa trebuie sa contactezi imediat banca

Una dintre cele mai populare inselatorii care circula pe Facebook zilele acestea sunt niste reclame care invita utilizatorii sa cumpere ochelari Ray-Ban la reduceri uimitoare. Evident, aceste spamuri.

Microsoft face glumite pe seama iPad Pro in noua reclama Surface

In cea mai noua reclama pentru Surface Pro 4, Microsoft a facut cateva glumite destul de inspirate pe marginea abilitatii iPad Pro de a functiona ca un laptop. Cei de la Microsoft au deja cativa ani de cand au inceput sa construiasca intregi campanii publicitare atragand atentia asupra unor aspecte negative ale concurentei. Au inceput [].

Care este tara cu cea mai scurta constitutie

Monaco este a doua cea mai mica tara ca intindere si are cea mai scurta constitutie, care a fost adoptata in 1962, in timpul domniei Printului Rainier al III-lea. Documentul are 3. 814 cuvinte,.

[VIDEO] Mercedes-Benz a ales Bucurestiul pentru ultima sa reclama

Mercedes-Benz, liderul pietei automobilelor de lux, a ales Bucurestiul ca scena pentru filmarea reclamei de promovare a unui dintre cele mai sportive modele ale companiei CLA.

Monaco, statul cu cea mai scurta constitutie

Monaco, a doua cea mai mica tara ca intindere, are cea mai scurta constitutie. Cu 3. 814 de cuvinte, actul fundamental a fost adoptat in timpul domniei Printului Rainier al III-lea, in nul 1962.

Iulie 2016, cea mai calda luna inregistrata vreodata

Luna iulie 2016 a fost cea mai calda luna inregistrata vreodata, conform masuratorilor NASA. Aceasta este cea de a 10-a luna consecutiva care bate recordul lunar anterior. Potrivit NASA, temperatura.

Cea mai gustoasa tarta cu zmeura

Ati preparat vreodata tarta cu zmeura? Recunosc cinstit ca am preparat de curand cea mai gustoasa tarta cu zmeura si as vrea sa impart cu voi secretele acesteia. Nu e nimic complicat. Ba mai mult, daca vrei aceasta reteta si mai simpla decat este deja, poti folosi aluat foitaj cumparat din magazin.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu pere

Incet-incet se strecoara pe tarabe in piete si isi fac loc in meniul nostru in tot felul de preparate. Pregateste si tu cea mai simpla reteta de prajitura cu pere, in care vei descoperi aromele sfarsitului verii si inceputului toamnei intr-un preparat delicios.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )