Libnet.ro
UNICEF

22:30

Monaco, statul cu cea mai scurta constitutie

România Liberă România Liberă,
Monaco, statul cu cea mai scurta constitutie

Monaco, a doua cea mai mica tara ca intindere, are cea mai scurta constitutie. Cu 3. 814 de cuvinte, actul fundamental a fost adoptat in timpul domniei Printului Rainier al III-lea, in nul 1962. continuă pe România Liberă

Care este tara cu cea mai scurta constitutie

Monaco este a doua cea mai mica tara ca intindere si are cea mai scurta constitutie, care a fost adoptata in 1962, in timpul domniei Printului Rainier al III-lea. Documentul are 3. 814 cuvinte,.

Cea mai gustoasa tarta cu zmeura

Ati preparat vreodata tarta cu zmeura? Recunosc cinstit ca am preparat de curand cea mai gustoasa tarta cu zmeura si as vrea sa impart cu voi secretele acesteia. Nu e nimic complicat. Ba mai mult, daca vrei aceasta reteta si mai simpla decat este deja, poti folosi aluat foitaj cumparat din magazin.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu pere

Incet-incet se strecoara pe tarabe in piete si isi fac loc in meniul nostru in tot felul de preparate. Pregateste si tu cea mai simpla reteta de prajitura cu pere, in care vei descoperi aromele sfarsitului verii si inceputului toamnei intr-un preparat delicios.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu piersici

Zemoasele piersici, originare din Asia, sunt delicioase preparate in diverse deserturi. Am incercat si noi mai multe retete, dar cel mai mult ne-a placut cea mai simpla reteta de prajitura cu piersici pe care vrem sa o impartasim cu voi.

Cea mai buna reteta de gomboti cu prune

A venit vremea galustelor cu prune. Preparate cu aluat de faina ori de cartofi, galustele cu prune sunt un preparat pe care il astepti aproape un an intreg. Iata cea mai simpla reteta de gomboti cu prune pe care ti-o recomandam.

Cea mai buna dulceata de pepene galben

Nu stiu daca ati mai incercat pana acum aceasta reteta, dar cu siguranta aceasta este cea mai buna dulceata de pepene galben. Nu va ramane decat sa incercati pentru a va convinge de gustul, dar mai ales parfumul unui preparat deosebit.

Tara care sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, dar nu are bani sa o exploateze!

Venezuela a ajuns intr-o situatie paradoxala. Chiar daca sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, nu mai are bani sa o exploateze. Reuters scrie ca productia de petrol a Venezuelei va ajunge.

Iulie 2016, cea mai calda luna inregistrata vreodata

Luna iulie 2016 a fost cea mai calda luna inregistrata vreodata, conform masuratorilor NASA. Aceasta este cea de a 10-a luna consecutiva care bate recordul lunar anterior. Potrivit NASA, temperatura.

Camera video auto Full HD, cea mai buna alegere

Afla cum sa-ti alegi cea mai buna camera video.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )