Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, inregistrata la Botosani: Minus 19,2 grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, inregistrata la Botosani: Minus 19,2 grade Celsius

Populatia municipiului Botosani a resimtit, miercuri dimineata, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. Potrivit datelor oficiale comunicate de Administratia Nationala de Meteorologie, temperatura exterioara a scazut, miercuri, la ora 8. 00, la -19,2 grade Celsius, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Se finalizeaza cea mai moderna biblioteca din Baragan. Cum arata constructia

Lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan vor fi reluate, dupa ce, de mai bine de un an, nu s-a mai batut un cui la moderna cladire, o investitie de peste 3 milioane de euro. Consiliul Judetean a semnat contractul pentru continuarea lucrarilor, cu o valoare de 4. 264 lei fara TVA), iar perioada de finalizare este de 12 luni.

Drumul execrabil spre cea mai bogata comuna din tara. Un tronson gaurit la tot pasul este pasat sistematic intre institutii

O artera tranzitata zilnic de mii de persoane, unde la orele de varf se circula bara la bara, a fost declarata a nimanui de oficialii administratiei iesene. Drumul care face legatura din municipiul Iasi spre comuna Miroslava, considerata cea mai bogata din tara, nu este inventariat de nicio institutie publica.

VIDEO Cea mai asteptata autostrada din Romania, amanata. Vile, ridicate pe traseu

Mult asteptata autostrada Cormanic-Brasov, care ar trebui sa puna capat aglomeratiei infernale de pe Valea Prahovei, este un vis indepartat.

Era cea mai SEXY STIRISTA din Romania! E incredibil cum arata acum si CE S-A ALES de ea, dupa ce s-a RETRAS definitiv din televiziune. CE DESTIN CRUNT (FOTO)

Daiana Anghel s-a nascut in Deva, iar in 2004, la varsta de21 de ani a debutat in televiziune, la Tele 7 Deva. Apoi s-a mutat la Antena 1 Deva 2005), Antena 3 2005-2007), Sport. ro 2007-2008),.

Cea mai SCUMPA geanta apartine SOTIEI lui Videanu. Cat COSTA aceasta

Mioara Videanu, sotia politicianului Adrian Videanu, are o pasiune pentru hainele scumpe, detinand in prezent cea mai scumpa geanta din Romania. Afacerista si-a achizitionat o rochie in.

Povestea Marii Uniri, spusa intr-un sir de conferinte organizate de cea mai mare universitate din tara

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca organizeaza luni, 22 ianaurie, prima conferinta dintr-un sir de evenimente dedicate principalelor momente, personalitati si idei care au contribuit la realizarea Unirii de la 1918.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete. Unde a fost inregistrata cea mai scazuta temperatura

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare Cod galben de ceata, valabila in mai multe judete din tara.

Romania, LOVITA de un VAL CUMPLIT de GER! Prognoza METEO pentru urmatoarele 3 zile

Un val de frig a ajuns in Romania! Cea mai scazuta temperatura din noaptea de marti spre miercuri a fost de -21 de grade, fiind inregistrata in Radauti, judetul Suceava. Potrivit ANM,.

Temperaturi record in zona Moldovei. Aproape 20 de grade Celsius sub zero

Populatia municipiului Botosani a resimtit, miercuri dimineata, cea mai scazuta temperatura din acea.

Cea mai vanduta masina electrica din lume se lanseaza in cateva saptamani si in Romania

Nissan va lansa in cateva saptamani pe piata locala modelul Leaf care este cea mai vanduta masina electrica din lume, cu 300. 000 de unitati in sapte ani. Renault, colega de alianta a Nissan, a vandut anul trecut 130 de masini electrice in tara, in special modelul ZOE, a spus Hakim Boutehra, directorul comercial al Renault Romania. Nissan a prezentat in toamna anului trecut noua generatie Leaf despre care compania spune ca are o autonomie de 378 km in ciclul de masurare NEDC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )