Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai scumpa bricheta din lume, vanduta cu 500.000 de euro la Paris (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai scumpa bricheta din lume, vanduta cu 500.000 de euro la Paris (VIDEO)

Cea mai scumpa bricheta din lume a fost vanduta la Paris, cu 500. 000 de euro. Cel care a cumparat-o este un miliardar din Hong Kong, colectionar al obiectelor firmei Dupont. Bricheta a fost facuta din aur masiv. continuă pe B1

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat [].

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?

Mai sunt doar cateva zile pana la show-ul Victorias Secret de la Londra, care va avea loc marti si care inregistreaza, in fiecare an, un cost de productie de peste 10 milioane de dolari.

Ce face in fiecare zi unul din cei mai destepti oameni din lume. Toate imi LUNGESC viata

Rick Rosner, considerat al doilea cel mai inteligent om din lume, spune ca secretul lui este consumarea unei cantitati uriase de suplimente nutritive. Barbatul, care are un IQ.

Salariile din Romania inghit cea mai mica pondere din PIB din tarile UE

Remunerarea salariatilor din Romania are o pondere de numai 37,1% din PIB la nivel national, cea mai scazuta din UE, unde media este de 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008.

FOTO VIDEO Cum arata cea mai mare instalatie de Craciun din lume

Pentru a treia oara, un avocat australian a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare instalatie de beculete de Craciun din lume. Ea masoara 120 de kilometri lungime, iar cele peste un milion de beculete colorate creeaza un spectacol de lumini impresionant.

JPMorgan si-a mentinut titlul de cea mai mare banca de investitii din lume

JPMorgan Chase si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca de investitii din lume in primele noua luni din acest an, in conditiile in care a realizat venituri de 17,1 miliarde de dolari, conform unui studiu publicat vineri de compania de consultanta Coalition, transmite Reuters.

A fost descoperit cel mai vechi desen uman din lume. Uite de cand dateaza si ce reprezinta

Cea mai veche reprezentare geometrica cunoscuta in prezent a fost descoperita de cercetatori pe o scoica pe care, in urma cu 500. 000 de ani, in Asia, un om a desenat un zigzag, potrivit unui studiu.

Un whisky japonez, desemnat pentru prima oara cel mai bun din lume: Yamazaki a depasit spectaculos whisky-ul scotian

Whisky-ul japonez Yamazaki a fost declarat cel mai bun din lume, pentru prima data, depasind spectaculos Scotia, care nici macar nu figureaza in top cinci. Pentru multi, acest nume nu spune nimic, dar pentru.

UNITER cauta Cea mai buna piesa romaneasca a anului

O noua editie a Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului, desfasurat sub egida Casei Regale a Romaniei, care finanteaza premiul si tiparirea piesei castigatoare, a inceput inscrierile.

Cartarescu va primi premiul pentru cea mai buna carte la Targul de la Leipzig 2015

Scriitorul Mircea Cartarescu va primi prestigiosul premiu pentru cea mai buna carte la Targul de la Leipzig 2015 Leipziger Buchpreis zur Europaischen Verstandigung), pentru trilogia Orbitor, informeaza editura Humanitas.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )