Libnet.ro
UNICEF

11:00

A fost descoperit cel mai vechi desen uman din lume. Uite de cand dateaza si ce reprezinta

Antena3 Antena3,
A fost descoperit cel mai vechi desen uman din lume. Uite de cand dateaza si ce reprezinta

Cea mai veche reprezentare geometrica cunoscuta in prezent a fost descoperita de cercetatori pe o scoica pe care, in urma cu 500. 000 de ani, in Asia, un om a desenat un zigzag, potrivit unui studiu. continuă pe Antena3

FOTO Cel mai mare steag uman din Romania, realizat la Baia Mare de 1 Decembrie

Baia Mare, in istorie de Ziua Nationala a Romaniei. Voluntarii unei asociatii din municipiul de pe malul raului Sasar au pus la cale cel mai mare steag uman din Romania. Actiunea a avut loc pe stadionul din localitate.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

VIDEO Cel mai mare brad de Craciun uman din lume

Un pom de Craciun format dintr-o mare de oameni a batut recordul mondial ca cel mai mare brad uman luni, au anuntat surse oficiale. Aproape 3 000 de persoane au participat la alcatuirea lui.

Raiul afacerilor. Acesta este locul cel mai bun din lume pentru oamenii de afaceri

Pentru al saptelea an consecutiv, Singapore a fost desemnat, gratie economiei sale eficiente si deschise, drept cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, arata studiul elaborat de Economist Intelligence Unit.

Yacine Brahimi, primul algerian care primeste titlul de cel mai bun jucator african al anului

Atacantul algerian al echipei FC Porto, Yacine Brahimi, a fost desemnat, in urma unui sondaj realizat de BBC, cel mai bun jucator african al anului 2014.

Cati bani s-au strans in medie pana acum in conturile celor 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult in sistemul pensiilor private obligatorii

6,2 milioane de romani erau inregistrati in sistemul pensiilor private obligatorii la sfarsitul lunii septembrie 2014, insa dintre acestia numai 3,19 milioane de participanti au avut contributii lunare repetitive de la demararea acestui sistem mai 2008) si pana la sfarsitul lunii septembrie din acest an, arata datele prezentate joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cati bani s-au strans in conturile lor? Valoarea medie a unui cont pentru toti cei 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult pana acum in sistem a ajuns la aproape 950 euro la sfarsitul lunii septembrie 2014.

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

VIDEO Victor Ponta, despre cea de a treia rectificare bugetara: Este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea bugetului pe 2015. Nu o sa inteleg niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal

Cea de a treia rectificare bugetara, prin care autoritatile intentioneaza sa acopere hotararile judecatoresti definitive si irevocabile care vizeaza profesorii, functionarii publici si magistratii, precum si arieratele Guvernului central sia l autoritatilor locale, este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea proiectului de buget pentru anul 2015, a declarat premierul Victor Ponta in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri. Seful Executivului a aratat ca atat Comisia Europeana cat si FMI sunt de acord cu decizia Guvernului, si ca nu va intelege niciodata niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal, care sustine ca argumentul din spatele acestei rectificari bugetare este evident fals.

Utile: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si bolilor de inima. Iata cat si cum trebuie consumat; Cum sa slabesti in functie de zonele corporale in care s-au depus grasimi; Ce boli anunta petele de pe fata si rarirea parului?

Uretrita: cauze, simptome si remedii. Uretrita te face sa traiesti cel mai greu de suportat senzatii, precum arsura vie din timpul urinarii, mancarimea si usturimea. Cele mai bune condimente care te ajuta sa slabesti rapid. Le folosim pentru a da un gust aparte preparatelor culinare, dar cate dintre noi stim ca mirodeniile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )