Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai SCUMPA geanta din lume: 1,8 milioane de dolari!! Cum este posibil?

B1 B1,
Cea mai SCUMPA geanta din lume: 1,8 milioane de dolari!! Cum este posibil?

O geanta mica, alba, care a calatorit pana la Luna si inapoi la propriu si la figurat) a fost achizitionata pentru suma de 1,8 milioane de dolari la o licitatie a companiei Sotheby, potrivitNew. continuă pe B1

Oricat te-ar enerva, Despacito e cea mai populara melodie din lume

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in ianuarie adevenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea cantecului cu alte cateva statistici [].

TOP: Cele mai apreciate orase din lume. Iata de ce merg turistii aici

Daca ar fi sa pleci in vacanta, unde ai merge? Iti prezentam cele mai apreciate orase din lume care, paradoxal, nu fac parte din topul celor mai vizitate destinatii. Iata de ce aceste locuri i-au impresionat pe turistii din intreaga lume si de ce.

Record de caldura in cea mai populata metropola din China. Localnicii au indurat temperaturi de pana la 40,9 grade Celsius

Locuitorii din Shanghai au transpirat vineri sub temperaturi caniculare, mercurul din termometre atingand 40,9 grade Celsius, un nou record de caldura in cea mai populata metropola din China, relateaza.

Despacito este cea mai populara melodie din toate timpurile

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in luna ianuarie a acestui an a devenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea [].

Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume, recomanda Cetatea Alba Carolina turistilor de pretutindeni

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare cetate din Romania, se afla pe lista destinatiilor din Transilvania recomandate de editorii publicatiei Lonely Planet, in ultima editie a ghidului pentru Romania si Bulgaria.

Top 15 tari din intreaga lume unde oamenii sunt cei mai sanatosi. Pe ce loc se afla Romania

In indexul celor mai sanatoase tari din lume in 2017, realizat de Bloomberg , Romania nu s-a clasat nici macar in top 50. Fiecare tara din index a fost clasificata pe baza unor variabile precum: speranta de viata, cauzele de deces si riscurile pentru.

Cea mai asteptata autostrada din Romania va costa dublu fata de planul initial. Ce modificari au fost aduse traseului

Cel mai asteptat proiect rutier al Romaniei, autostrada Pitesti-Sibiu, va costa 15 miliarde lei, de doua ori mai mult decat pretul estimat in Master Planul General de Transport, mai multe modificari fiind aduse traseului.

Business report:Salariatul roman a inceput abia din data de 6 iunie sa munceasca pentru el insusi;Ultimul pret pentru cea mai asteptata autostrada din Romania, Sibiu - Pitesti;Inegalitatea distribuirii veniturilor compromite perspectivele Romaniei

Calea ferata de mare viteza, vis interzis in Romania. Lumea face saltul catre 300 km/ora, noi speram la 160. Saptamana aceasta chinezii au. Lista localitatilor in care poti face succesiunea gratuit. Anul viitor vor beneficia sute de mii de romani. Proprietarii a peste 424. 000 de.

Voi cu Voicu: Parapsihologul Alina Albert, cea mai puternica experienta de dincolo: I-am spus lui Dumnezeu ca eu nu mai pot sa repet pacatul, iar a doua zi...

Intalnirea cu Dumnezeu, te face sa renunti la ceva la intoarcere, a marturisit parapsihologul Alina Albert in emisiunea Voi cu Voicu. Aceasta a povestit cea mai puternica experienta pe care.

Cele mai recente schimbari ale Codului fiscal, publicate vineri. Adrian Benta: Sunt multiple implicatii fiscale si o consideram cea mai importanta modificare normativa din ultimul timp

In monitorul oficial de ieri nr. 2017 s-a publicat Legea nr. 177/2017 ce modifica Codul fiscal. Sunt multiple implicatii fiscale si o consideram cea mai importanta modificare normativa din ultimul timp. Legea nr. 177/2017 aduce 8 modificari foarte importante Codului fiscal, pe care le vom detalia mai josVezi aici documentul publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )