Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 103.000 de semnaturi

Antena3 Antena3,
Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 103.000 de semnaturi

Peste 103. 000 de oameni au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Este cea mai semnata petitie romaneasca pe www. petitieonline. com. Antena 3 initiaza astfel. continuă pe Antena3

China devine cea mai mare putere comerciala a lumii, devansand SUA

Schimburile comerciale ale Chinei au trecut pentru prima data in 2013 pragul de 4. 000 de miliarde de dolari, ceea ce face din acest stat cea mai mare putere comerciala a lumii, devansand SUA, arata datele publicate, astazi, de Administratia vamala chineza, informeaza AFP.

Business report: In Germania, motorina e doar cu 4 centi mai scumpa decat la noi, la salarii de 7 ori mai mari; Egalizarea varstei de pensionare barbati-femei. Specificul romanesc si comparatii; Imobiliarele din Romania au fost fatale pentru irlandezii d

La sase ani de la scandalul resurselor, Sterling isi pregateste iesirea din Romania. Compania vrea sa vanda 50% din participatiile aflate in Marea Neagra. Compania Sterling Resources, inregistrata in Canada, vrea sa vanda pana la jumatate. Letonia: Trecerea la euro, urmata de un val de plangeri privind cresterea preturilor. Tot mai multi locuitori din Letonia se plang de cresterea preturilor pe care ar fi provocat-o trecerea, la 1 ianuarie, la moneda europeana comuna.

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai. Acesta a.

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai, precizand insa ca prefera Italia.

Vizita Victoriei Nuland ne da ocazia sa prezentam realitatile din Romania

Deputatul PSD Ana Birchall, secretar al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, considera ca vizita subsecretarului de stat Victoria Nuland ne da ocazia sa prezentam, in mod direct, realitatile din Romania, consolidand totodata relatia bilaterala cu SUA, conform unui comunicat de presa.

Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

2013 a fost un an negru pentru producatorii de PC-uri fiindca vanzarile au scazut cu 10%, cel mai dur declin din anii 80' incoace, arata datele Gartner si IDC. De la 350 milioane de unitati, livrarile au scazut la circa 315 milioane, pe fondul asaltului smartphone-urilor si tabletelor. Industria desktop-urilor si tabletelor a incercat sa aduca terminale interesante, insa cifrele arata ca nu a facut destul in lupta cu ultra-portabilele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )