Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cea mai simpla reteta pentru poale-n brau. Aluatul trebuie sa creasca in 3 randuri si se pune unt topit

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla reteta pentru poale-n brau. Aluatul trebuie sa creasca in 3 randuri si se pune unt topit

Desert moldovenesc, usor de preparat si deosebit de gustos, Poale-n brau este gatit de orice gospodina care doreste sa-si uimeasca musafirii. Reteta originala si pasi gatirii o regasim la radu Anton Roman, renumitul gastronom in Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul

Cea mai simpla reteta pentru poale-n brau. De ce aluatul trebuie sa creasca in 3 randuri si se pune unt topit

Desert moldovenesc, usor de preparat si deosebit de gustos, Poale-n brau este gatit de orice gospodina care doreste sa-si uimeasca musafirii. Reteta originala si pasi gatirii o regasim la radu Anton Roman, renumitul gastronom in Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

Cea mai scumpa vacanta de 1 Mai. Un cuplu de romani a platit zeci de mii de euro pentru un sejur in Dubai

Pentru un cuplu din Romania, banii n-au fost o problema pentru mini-vacanta de 1 Mai. indragostitii au platit, pentru un apartament de lux in Dubai, situat sub apa, 42. 500 de euro, arata un comunicat al companiei de turism TUI TravelCenter, fiind cel mai scump pachet vandut de agentie de Ziua Muncii.

Romanii care lucreaza in strainatate au stabilit un record cu banii trimisi in tara in 2017: Este cea mai mare suma din ultimii zece ani

Romanii plecati sa lucreze in strainatate au trimis in 201, in tara, aproximativ cinci miliarde de dolari, o suma record pentru ultimul deceniu, potrivit sarelor publicate de Banca Mondiala, informeaza.

Iulius Group da startul lucrarilor in Timisoara la cea mai inalta cladire de spatii de birouri din Romania in ansamblul Openville

Iulius Group da startul lucrarilor la cel de-al patrulea imobil de spatii de birouri din totalul de sase pe care le va include proiectul mixt Openville Timisoara. Cu o inaltime de 155 de metri si 27 de etaje, United Business Center 0 UBC 0) va fi cea.

Misterul mortii Daliei Negre, neelucidat. De ce a fost aceasta cea mai cruda crima din istorie

Una dintre cele mai misterioase si crude crime din istoria Americii, cea a unei femei de 22 de ani supranumita Dalia neagra, nu a fost elucidata nici la aproape 70 de ani de cand s-a petrecut. Elizabeth Short.

FOTO Chinezii si-au construit propriul Hollywood. Orasul cinematografiei este cea mai mare investitie din istoria lumii in acest domeniu

China are propriul sau Hollywood. Un enorm Oras al cinematografiei, cu o suprafata echivalenta cu cea a 500 de terenuri de fotbal, a fost inaugurat sambata cu scopul de a atrage case de productie din strainatate, dar si de a incuraja industria autohtona.

De Ziua Muncii, sa ntrebam n cor: Oglinda, oglinjoara, care e cea mai robotizata tara?

Reducerea normei orare zilnice de lucru sta la originea semnificatiei zilei de 1 mai, aceea de sarbatoare internationala a muncitorilor. in anul 1872, circa 100 de mii de lucratori din New York, majoritatea din industria constructiilor, au facut greva, cerand reducerea timpului de lucru la 8 ore. De atunci, lucrurile s-au schimbat enorm; utilizarea robotilor s-a extins considerabil in intreaga lume, iar automatizarea productiei a urcat la 74 de roboti la 10000 de angajati. Densitatea medie a robotilor in Europa este de 99 de unitati la 10. 000 de salariati) in America de Sud e de 84 iar in Asia 63 de unitati. Topul celor mai automatizate tari din lume arata cam asa: Coreea de Sud, Singapore, Germania, Japonia, Suedia, Danemarca si SUA sursa: statisticile World Robot 2017, ale Federatiei Internationale de Robotica -IFR). Vezi in text pe ce loc se afla Romania din acest punct de vedere.

Cea mai sexy prezentatoare a Mexicului a innebunit internetul cu fotografiile de pe Instagram - GALERIE FOTO

Obisnuieste sa prezinte vremea imbracata in cele mai sexy rochii, insa adevaratul spectacol incepe atunci cand o urmaresti pe retelele de socializare. Yanet Garcia face furori cu formele sale perfecte,.

Anunt ingrijorator: Este cea mai grava problema a Romaniei din ultimii 100 de ani

Fenomenul de imbatranire a populatiei se adanceste in Romania de la un an la altul. in actualul ritm, in 30 de ani, populatia Romaniei va ajunge la nivelul anului 1950, iar in 2100 vom fi mai putini cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )