Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iulius Group da startul lucrarilor in Timisoara la cea mai inalta cladire de spatii de birouri din Romania in ansamblul Openville

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iulius Group da startul lucrarilor in Timisoara la cea mai inalta cladire de spatii de birouri din Romania in ansamblul Openville

Iulius Group da startul lucrarilor la cel de-al patrulea imobil de spatii de birouri din totalul de sase pe care le va include proiectul mixt Openville Timisoara. Cu o inaltime de 155 de metri si 27 de etaje, United Business Center 0 UBC 0) va fi cea. continuă pe Wall-Street Ro

Au inceput lucrarile la cea mai inalta cladire de birouri din Romania. Turnul va avea 27 de etaje si va oferi o panorama spectaculoasa asupra orasului

Compania Iulius a demarat lucrarile la cel de-al patrulea imobil office din totalul de sase pe care le va include proiectul mixt Openville Timisoara.

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

Deputat USR: Cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica. Singura sansa de supravietuire este privatizarea rapida

Deputatul USR Ionus Mosteanu, membru in Comisia de Transport a Camerei Deputatilor, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica, conduse de oameni care isi vad doar interesele personale. Mosteanu sustine privatizarea companiei aeriene.

Monica Gabor, iNLOCUITA de Mr. Pink cu cea mai buna prietena! Secretul bine ascuns a iesit la iveala! Cum arata Madalina (FOTO)

Mr. Pink si Monica Gabor sunt impreuna de mai multi ani. Monica s-a mutat in SUA pentru a fi alaturi permanent de iubitul ei. Acum, Mr. Pink a ales-o pe cea mai buna prietena a Monicai Gabor pentru a-l.

Misterul mortii Daliei Negre, neelucidat. De ce a fost aceasta cea mai cruda crima din istorie

Una dintre cele mai misterioase si crude crime din istoria Americii, cea a unei femei de 22 de ani supranumita Dalia neagra, nu a fost elucidata nici la aproape 70 de ani de cand s-a petrecut. Elizabeth Short.

Cea mai scumpa vacanta de 1 Mai. Un cuplu de romani a platit zeci de mii de euro pentru un sejur in Dubai

Pentru un cuplu din Romania, banii n-au fost o problema pentru mini-vacanta de 1 Mai. indragostitii au platit, pentru un apartament de lux in Dubai, situat sub apa, 42. 500 de euro, arata un comunicat al companiei de turism TUI TravelCenter, fiind cel mai scump pachet vandut de agentie de Ziua Muncii.

FOTO Chinezii si-au construit propriul Hollywood. Orasul cinematografiei este cea mai mare investitie din istoria lumii in acest domeniu

China are propriul sau Hollywood. Un enorm Oras al cinematografiei, cu o suprafata echivalenta cu cea a 500 de terenuri de fotbal, a fost inaugurat sambata cu scopul de a atrage case de productie din strainatate, dar si de a incuraja industria autohtona.

Cea mai scumpa vacanta de 1 Mai: Doi romani au platit 42.500 de euro pentru un sejur in Dubai

Un cuplu de romani a platit 42. 500 de euro pentru un sejur de sapte nopti in Dubai, cu ocazia mini-vacantei de 1 Mai . Acestia vor locui intr-un apartament situat sub apa, intr-un hotel de cinci stele. Este cel mai scump pachet vandut de 1 Mai de.

Cea mai sexy prezentatoare a Mexicului a innebunit internetul cu fotografiile de pe Instagram - GALERIE FOTO

Obisnuieste sa prezinte vremea imbracata in cele mai sexy rochii, insa adevaratul spectacol incepe atunci cand o urmaresti pe retelele de socializare. Yanet Garcia face furori cu formele sale perfecte,.

Anunt ingrijorator: Este cea mai grava problema a Romaniei din ultimii 100 de ani

Fenomenul de imbatranire a populatiei se adanceste in Romania de la un an la altul. in actualul ritm, in 30 de ani, populatia Romaniei va ajunge la nivelul anului 1950, iar in 2100 vom fi mai putini cu.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )