Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cea mai slaba aplicatie a Facebook devine cu adevarat un strat social pentru smartphone-ul tau cu Android

Adevărul Adevărul,
Cea mai slaba aplicatie a Facebook devine cu adevarat un strat social pentru smartphone-ul tau cu Android

Facebook Home, aplicatia prin care reteaua sociala a planuit sa-ti inlocuiasca ecranul de start, este actualizata si acum devine intr-adevar un strat social pentru tine. Ramane insa cel mai prost cotata aplicatie a Facebook in magazinul cu aplicatii al Android. continuă pe Adevărul

Analize gratuite: depisteaza cea mai frecventa tulburare de ritm cardiac

Aproximativ 200. 000 de romani sufera de fibrilatie atriala, cea mai frecventa tulburare de ritm cardiac, arata cele mai noi estimari. Multi dintre acestia, insa, nu stiu ca au boala, nefiind diagnosticati, atrag atentia specialistii cu ocazia lansarii campaniei Spune ce ai pe inima!.

Romania, cea mai buna pozitionare de pana acum in topul tehnologic Deloitte CE Technology Fast 50

Romania are anul acesta cea mai buna pozitionare de pana acum in clasamentul de tehnologie Deloitte Fast 50, realizat in zona Europei Centrale si de Est, tara noastra ocupand primul loc in categoriile Fast 50 si Rising Stars si locul al treilea pe.

BitDefender, cea mai listata societate romaneasca. Cand isi va scoate Talpes compania in lumina reflectoarelor?

BitDefender, una dintre cele mai cunoscute marci romanesti la nivel global, a fost in ultimii ani si cea mai listata companie locala pe bursa. Florin Talpes, proprietarul business-ului care anul trecut a depasit 36 mil. euro, s-a declarat.

Astronomii au descoperit cea mai indepartata galaxie de pana acum

Astronomii au decoperit galaxia aflata la cea mai mare departare de pana acum, descoperirea care extinde viziunea asupra universului la circa 700 milioane de ani de la momentul nasterii acestuia, relateaza Reuters.

Cea mai indepartata galaxie de Terra arata ca la inceputurile Universului

Cercetatorii au descoperit cea mai indepartata galaxie din univers, cel putin care poate fi reperata cu instrumentele moderne. Este la 13,1 miliarde de ani lumina de Pamant.

VIDEO Robert Downey, starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic Vulture. com.

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

Macovei: Cea mai buna garantie pentru statul de drept si independenta Justitiei este ...

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a scris, miercuri, pe blogul personal, ca cea mai buna garantie pentru statul de drept si pentru independenta justitiei este demisia lui Victor Ponta din functia de premier. Macovei a scris pe blog ca oficialii de la Casa Alba a facut public un comunicat, in care americanii au transmis doua mesaje lui Ponta si guvernului USL, si anume sa respectate statul de drept si independenta justitiei, fapt de care depinde parteneriatul dintre Romania si SUA. In .

FOTO VIDEO Sony lanseaza in Romania cea mai subtire tableta cu Windows 8 si un laptop hibrid care se da peste cap

Sony aduce in Romania cele mai noi produse cu Windows 8. E vorba de cea mai subtire tableta cu acest sistem de operare si un laptop hibrid gandit putin altfel fata de concurenta.

Gara din Targu Carbunesti, cea mai veche din Gorj

Gara orasului Targu Carbunesti este cea mai veche din judetul Gorj, fiind construita in anul 1888. Si gara din municipiul Targu Jiu, data din aceeasi perioada, dar cladirea a fost demolata pentru ca in locul acesteia sa se construiasca un alt sediu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )