Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cea mai trista zi pentru iubitorii de animale. Ce MASURI au luat iMPOTRIVA legii eutanasierii cainilor maidanezi

Antena3 Antena3,
Cea mai trista zi pentru iubitorii de animale. Ce MASURI au luat iMPOTRIVA legii eutanasierii cainilor maidanezi

Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat marti dimineata in Parcul Izvor pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari. Eutanasierea. continuă pe Antena3

Samaras, Grecia: Perioada cea mai grea de recesiune a trecut

Perioada cea mai grea pentru economia Greciei aproape a trecut, conform afirmatiilor premierului elen Antonis Samaras foto), care a dat asigurari ca tara sa va iesi in curand din recesiune.

Blocurile odata monotone si cenusii, o simpla amintire? Asa arata cea mai mare pictura murala din lume!

Desenele colorate reprezentand copaci, pasari si animale reprezinta cu siguranta o modalitate neobisnuita de a infrumuseta un bloc ce initial parea sters si monoton. Si aceasta pictura murala s-ar parea ca este cea mai mare din lume, acoperind nu mai putin de 20. 000 de metri patrati de blocuri aflate intr-un cartier din Berlin. Continue reading .

Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata

Ultima salvare pentru banca italiana Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche din lume, ar putea veni doar sub forma unui imprumut de urgenta de la stat, care cel mai probabil va implica si nationalizarea partiala sau totala a creditorului, scrie.

Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata pentru a evita falimentul

Ultima salvare pentru banca italiana Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche din lume, ar putea veni doar sub forma unui imprumut de urgenta de la stat, care cel mai probabil va implica si nationalizarea partiala sau totala a creditorului.

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Seamana cu o nava stelara. Imagini spectaculoase cu cea mai mare ambarcatiune solara din lume

Cea mai mare ambarcatiune propulsata cu energie solara din lume, MS Turanor Planet Solar, a ajuns pe raul Thames din Londra. Potrivit expertilor, noua generatie de ambarcatiune ar putea revolutiona nu numai.

La multi ani! Cea mai longeviva femeie din judetul Tulcea a sarbatorit 110 ani

Este cea mai varstnica femeie din judetul Tulcea si una dintre cele mai in varsta persoane din Romania: duminica Maria Tudor din satul Sambata Noua, comuna Topolog judetul Tulcea) a implinit 110 ani.

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

Cea mai mare companie braziliana, Petrobras, a fost spionata de SUA (presa). Brazilia asteapta explicatii de la Washington

Statele Unite au spionat gigantul petrolier Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo. Acesta a prezentat documente furnizate de informaticianul american Edward Snowden, datate iunie 2012.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )