Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Antena3 Antena3,
Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor. continuă pe Antena3

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Peste 400 de persoane la Universitate, in a noua zi de proteste privind proiectul Rosia Montana

00 - Numarul persoanelor care protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana a crescut la peste 400, informeaza.

Comentariile lui Madalin Voicu privind proiectul Rosia Montana

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii 100 de Minute, cazul Rosia Montana. Este si ciudat, este si mizer in acelasi timp. S-a mers mult prea jos, mult prea departe in jos daca un presedinte de.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie RESPINS

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins, apreciind ca sentimentul public contrar e mai.

Ponta: Cred ca in acest moment proiectul Rosia Montana e inchis. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Cred ca proiectul exploatarii la Rosia.

Eugen Tomac despre Victor Ponta: Nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA

Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, a declarat vineri in legatura cu decizia premierului Victor Ponta de a aproba proiectul de lege pentru exploatarea aurifera de la Rosia Montana ca nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )