Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata

Ultima salvare pentru banca italiana Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche din lume, ar putea veni doar sub forma unui imprumut de urgenta de la stat, care cel mai probabil va implica si nationalizarea partiala sau totala a creditorului, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata pentru a evita falimentul

Ultima salvare pentru banca italiana Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche din lume, ar putea veni doar sub forma unui imprumut de urgenta de la stat, care cel mai probabil va implica si nationalizarea partiala sau totala a creditorului.

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

Clasamentul celor mai fericite tari din lume: Romania ocupa locul 90 din 156

Romania se claseaza pe locul 90 dintr-un total de 156 in clasamentul celor mai fericite tari din lume, potrivit indicelui World Happiness Report redactat de o divizie a ONU care se ocupa de dezvoltarea sustenabila.

Raport: Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat ieri de Earth Institute din cadrul Universitatii Columbia.

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei: Romania ocupa locul 90

Cele mai fericite tari din lume se afla in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei. Asta reiese din studiul World Happiness.

Unde sunt cele mai fericite tari din lume si pe ce loc se claseaza Romania in acest top

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat.

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

Fericirea n-are chipul Romaniei. Care sunt cele mai fericite tari din lume si unde ne pozitionam noi in clasament

Fericirea este in nord! Mai exact, in Danemarca, Norvegia si Suedia, spun cercetatorii de la Universitatea Columbia. Specialistii sustin insa ca fericirea are stransa legatura cu sanatatea. Tocmai de.

America este impartita in doua. Problema a starnit razboi in interiorul celei mai mari puteri din lume

Rezolutia de interventie militara in Siria va fi dezbatuta, astazi, in Congresul american. Se anunta dezbateri incinse, mai ales ca alesii americani s-au impartit in doua tabere clare, si dupa.

La multi ani! Cea mai longeviva femeie din judetul Tulcea a sarbatorit 110 ani

Este cea mai varstnica femeie din judetul Tulcea si una dintre cele mai in varsta persoane din Romania: duminica Maria Tudor din satul Sambata Noua, comuna Topolog judetul Tulcea) a implinit 110 ani.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )