Libnet.ro
UNICEF

19:15

Seamana cu o nava stelara. Imagini spectaculoase cu cea mai mare ambarcatiune solara din lume

Antena3 Antena3,
Seamana cu o nava stelara. Imagini spectaculoase cu cea mai mare ambarcatiune solara din lume

Cea mai mare ambarcatiune propulsata cu energie solara din lume, MS Turanor Planet Solar, a ajuns pe raul Thames din Londra. Potrivit expertilor, noua generatie de ambarcatiune ar putea revolutiona nu numai. continuă pe Antena3

Blocurile odata monotone si cenusii, o simpla amintire? Asa arata cea mai mare pictura murala din lume!

Desenele colorate reprezentand copaci, pasari si animale reprezinta cu siguranta o modalitate neobisnuita de a infrumuseta un bloc ce initial parea sters si monoton. Si aceasta pictura murala s-ar parea ca este cea mai mare din lume, acoperind nu mai putin de 20. 000 de metri patrati de blocuri aflate intr-un cartier din Berlin. Continue reading .

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

Cea mai mare companie braziliana, Petrobras, a fost spionata de SUA (presa). Brazilia asteapta explicatii de la Washington

Statele Unite au spionat gigantul petrolier Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo. Acesta a prezentat documente furnizate de informaticianul american Edward Snowden, datate iunie 2012.

Blejnar: Cea mai mare evaziune fiscala se face cu bunurile de consum imediat

Sorin Blejnar, fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat ca cea mai mare evaziune fiscala se face peste tot in Europa cu bunurile de consum imediat, transmite Realitatea. net.

Cea mai mare victorie obtinuta de Romania in fata Ungariei

Succesul obtinut de Romania, vineri seara, in fata Ungariei, scor 3-0 pe Arena Nationala, este cel mai mare din istoria confruntarilor directe, informeaza FRF. ro Vedeti mai jos cum arata statistica dupa Romania-Ungaria.

Cea mai mare problema a Facebook: este o retea sociala prea populara

Mai mult de un miliard de persoane de pe planeta stiu cum sa foloseasca Facebook si pentru ce sa foloseasca Facebook. Este genul de familiaritate la care majoritatea companiilor viseaza. insa, potrivit CNet, acesta nu este un lucru neaparat bun.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

Dumitrascu: Actiuni la BVB si GDR-uri la Londra, cea mai buna structura pentru oferta Romgaz

Sa fie foarte clar: cu BVB, nu putem avea decat o consultare, a spus Gabriel Dumitrascu Protestele comunitatii pietei de capital, inclusiv ale Bursei de Valori Bucuresti, la propunerea de structurare a ofertei Romgaz in actiuni listate la BVB si GDR-uri global depository receipts) la Londra, nu l-au induplecat deloc pe Gabriel Dumitrascu, directorul Directiei Privatizare si Administrare din cadrul Departamentului pentru Energie. Potrivit unor surse, Ludwik Sobolewski, noul CEO al BVB, a sustinut, la o intalnire cu reprezentantii statului si cei ai sindicatului de intermediere, listarea celui mai mare producator de gaze doar la Bucuresti.

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )