Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai veche si mai spectaculoasa ruta de cale ferata din Romania nu va fi inchisa de CFR

Adevărul Adevărul,
Cea mai veche si mai spectaculoasa ruta de cale ferata din Romania nu va fi inchisa de CFR

Marcel Vela, ministrul de Interne, a primit asigurari de la noul ministru al Transporturilor, Nicolae Bode, ca trenul Anina-Oravita va circula normal. continuă pe Adevărul

Cea mai veche piesa de sah din lume, descoperita in Iordania (FOTO)

Sahul, sportul mintii, ii pasiona si pe stramosii nostrii. O piesa veche de 1. 300 de ani a fost descoperita de arheologi in Iordania.

Scrisoare deschisa catre ministrul Transporturilor pentru salvarea celei mai vechi si spectaculoase linii de cale ferata din Romania

Douasprezece institutii din Caras-Severin au semnat o scrisoare deschisa pentru ministrul Transporturilor, Lucian Bode, caruia ii solicita sa ceara CFR-ului anularea deciziei de a desfiinta circulatia regulata pe calea ferata Oravita-Anina, cea mai veche si mai spectaculoasa linie de cale ferata din Romania.

Reteta Alba ca zapada. Cea mai cautata reteta de Craciun VIDEO

RETETE DE CRACIUNDeliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada, este cea mai cautata reteta de Craciun. Voua cine v-o pregatea: mama sau bunica? Iata o reteta Alba ca zapada care sa-ti aduca aminte de zil.

Mercedes va plati cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie

Echipa Mercedes va achita pentru sezonul viitor cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie, aproape 5,5 milioane de dolari.

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie.

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Cum a fost transformat un vechi cinematograf

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Un fost cinematograf din Iasi a fost renovata pentru prima data de la darea in functiune.

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )