Libnet.ro
UNICEF

12:46

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Aramco a reusit sa atraga 25,6 miliarde de dolari pentru listarea pe Bursa, un nou record (surse)

Gigantul petrolier saudit Aramco a reusit sa atraga de la investitori 25,6 miliarde de dolari, in cadrul viitoarei sale listari pe bursa, ceea ce conduce la o valorizare bursiera de 1. 700 miliarde dolari, au declarat joi pentru AFP doua surse apropiate dosarului.

Hyundai anunta un plan urias de 52 miliarde dolari pentru masini electrice, autonome, zburatoare si masini pe hidrogen

Hyundai a anuntat un plan mamut de investitii pe cinci ani in valoare de 52 miliarde dolari dintre care o treime se duc pentru investitii in masini electrice si autonome. Compania sud-coreeana va investi si in masini zburatoare, masini pe hidrogen si diverse servicii de mobilitate. Vor fi dezvoltate si doua noi sub-marci, cu accent pus pe masini electrice.

Fondul suveran de investitii al Turciei vrea sa investeasca aproximativ 10 miliarde dolari intr-o noua rafinarie

Fondul suveran de investitii al Turciei TVF) va investi aproximativ 10 miliarde de dolari pentru a construi o rafinarie in sudul Turciei, o decizie destinata sa reduca deficitul balantei comerciale a tarii, a anuntat marti agentia publica de presa Anadolu, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3386 seconds )