Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cei 5.000 de participanti ai Internet Mobile World 2013 au parte de Black Friday si primesc consultanta gratuita

Adevărul Adevărul,
Cei 5.000 de participanti ai Internet Mobile World 2013 au parte de Black Friday si primesc consultanta gratuita

Participantii la Internet Mobile World 2013 IMWorld 2013), cel mai mare eveniment business to business, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, care se va desfasura miercuri si joi la Romexpo, vor beneficia de consultanta gratuita, de propriul Black Friday, de acces la softul special creat pentru networking, precum si de reduceri la traininguri de specialitate. continuă pe Adevărul

Peste 20 de aplicatii si solutii de business vor fi lansate la Internet Mobile World 2013

Internet Mobile World 2013 IMWorld 2013), cel mai mare eveniment business to business, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, va gazdui lansarea a peste 20 de aplicatii si solutii de business. Auto. ro va lua parte la evenimentul ce va avea loc intre 9 si 10 octombrie 2013, la Romexpo Bucuresti.

InternetMobile World 2013. Care sunt ultimele tendinte in aplicatiile si solutiile ...

Aplicatiile pentru zona de business vor arata in viitor ca si acelea personale, fenomenul fiind cunoscut sub numele de application consumerization si va creste tot mai mult necesitea ca oamenii de afaceri sa fie conectati in permanenta la aplicatiile enterprise prin intermediul versiunilor mobile. Pe de o parte, in zona comunicarii, social media capata din ce in ce mai mult teren, indiferent de dimensiunea companiei si tinde sa devina principalul canal de comunicare cu clientul final.

InternetMobile World 2013: Care sunt ultimele tendinte in aplicatiile si solutiile pentru business

Aplicatiile pentru zona de business vor arata in viitor ca si acelea personale, fenomenul fiind cunoscut sub numele de application consumerization si va creste tot mai mult necesitea ca oamenii de afaceri sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )