Libnet.ro
UNICEF

01:05

InternetMobile World 2013. Care sunt ultimele tendinte in aplicatiile si solutiile ...

România Liberă România Liberă,
InternetMobile World 2013. Care sunt ultimele tendinte in aplicatiile si solutiile ...

Aplicatiile pentru zona de business vor arata in viitor ca si acelea personale, fenomenul fiind cunoscut sub numele de application consumerization si va creste tot mai mult necesitea ca oamenii de afaceri sa fie conectati in permanenta la aplicatiile enterprise prin intermediul versiunilor mobile. Pe de o parte, in zona comunicarii, social media capata din ce in ce mai mult teren, indiferent de dimensiunea companiei si tinde sa devina principalul canal de comunicare cu clientul final. continuă pe România Liberă

Bolile colectivitatii la copii care sunt acestea si cum pot fi prevenite

Odata cu inceperea scolii sau a gradinitei, copiii sunt nevoiti sa-si petreaca mare parte din zi alaturi de colegi, la orele de clasa. Astfel, este de ajuns ca unul dintre zecile de copii sa sufere de o.

Care sunt partile corpului de care barbatii sunt foarte preocupati?

Nu numai femeile au acest tip de probleme, ci si barbatii. Deopotriva si barbatii sunt preocupati de aspectul fizic, de ce arata celor din jur si de cum sa-si ascunda mai bine defectele. Site-ul.

Greenpeace denunta conditiile INUMANE in care sunt tinuti activistii arestati in Rusia.

Greenpeace a denuntat luni conditiile inumane in care sunt detinuti cei 30 de activisti arestati la sfarsitul lui septembrie, dupa ce au incercat sa escaladeze o platforma petroliera rusa din Oceanul Arctic, relateaza AFP, conform Mediafax. Conditiile lor de detentie pot fi calificate drept inumane, a declarat un avocat al Greenpeace, Serghei Golubok, intr-o conferinta de presa, la Murmansk nord-vest). Toti activistii sunt sub supraveghere video permanenta, iar cei mai multi dintre ei .

Castigul salarial mediu net a scazut in august cu 31 de lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative scaderi ale veniturilor

Castigul salarial mediu nominal net a fost in luna august de 1. 604 lei, in scadere cu 31 de lei -1,9%) fata de luna precedenta, cele mai mari valori consemnandu-se in extractia petrolului brut si a gazelor.

Greseala pentru care sunt suspectati dealerii: ce banci sunt anchetate de autoritati

Bancile elvetiene sunt investigate de autoritatea de reglementare financiara pentru a evita o posibilia manipulare a cursurilor de schimb ale unor valute, anunta Bloomberg, potrivit Mediafax .

Care sunt politicienii protejati in continuare de Parlament in fata procurorilor

O serie de fosti sau actuali ministri-parlamentari sunt in continuare protejati Parlament in fata unor cereri ale procurorilor, justitia fiind astfel impiedicata sa-si urmeze cursul. Senatul a refuzat luni sa ceara urmarirea penala a ministrului Economiei, Varujan Vosganian, pentru care Directia Nationala Anticoruptie demarase procedurile penale. Liberalul nu este, insa, singurul care beneficiaza de protectie din partea Parlamentului.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )