Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cei care au locuit 30 de ani in zone poluate ies mai devreme la pensie cu doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei care au locuit 30 de ani in zone poluate ies mai devreme la pensie cu doi ani

Deputatii au adoptat azi, cu majoritate de voturi, o propunere legislativa pentru modificarea alin. 5) al art. 65 din Legea nr. 2632010, urmarindu-se extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, daca au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Peste 1500 de reprezentanti ai organizatiilor PSD din toata tara vor decide, sambata, viitorul presedinte al partidului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici.

Op-Ed Ambasadorul SUA: O panglica neagra: Sa nu-i uitam pe cei care au ucis

23 august marcheaza cea de-a 81-a aniversare a Pactului Ribbentrop-Molotov. Acesta a dus la suferinta si moartea a zeci de milioane de persoane in Europa. Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului aminteste de moartea, suferinta si chinul pe care fascistii si comunistii l-au provocat in intreaga lume, spune ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, intr-un editorial transmis HotNews. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )