Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cei doi noi ministri din cabinetul Grindeanu au depus juramantul, dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretele. Ceremonia s-a incheiat dupa cinci minute

Antena3 Antena3,
Cei doi noi ministri din cabinetul Grindeanu au depus juramantul, dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretele. Ceremonia s-a incheiat dupa cinci minute

Presedintele Klaus Iohannis va semna luni, decretul de revocare din functie a lui Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului, urmand sa aiba loc si ceremonia pentru depunerea juramantului. continuă pe Antena3

Rusia si Belarus si-au rezolvat litigiile pe tema energiei, dupa intalnirea dintre cei doi lideri

Rusia si Belarus au rezolvat toate litigiile dintre ele legate de tema energiei, in urma intalnirii dintre cei doi presedinti din orasul Sankt Petersburg, anunta Reuters.

VIDEO Roger Federer vs Rafael Nadal - Episodul 37: Cei doi mari rivali vor scrie inca o pagina din istoria tenisului

In urma cu 13 ani, tot la Miami, Federer si Nadal se intalneau pentru prima data si nimeni nu se gandea ce rivalitate avea sa urmeze intre cei doi. Ibericul, care avea doar 17 ani si se afla pe locul 36 in clasamentul ATP, reusea una din marile surprize, trecand in doua seturi de elvetian Roger era deja un nume respectat si temut in circuit). De atunci, 'FEDAL-ul' si-a consumat in total 36 de 'acte', de-a lungul carora am vazut probabil cel mai frumos tenis de pana acum. Duminica, Roger si Rafa se vor afla inca o data fata in fata: in finala Masters-ului de la Miami 20:00 - direct Digisport 3, Livescore HotNews. ro).

Klaus Iohannis a acceptat schimbarile din Guvernul Grindeanu. Seful statului va semna luni decretele de remaniere

Presedintele Klaus Iohannis a decis cand va aproba modificarile din Guvernul Grindeanu. Seful statului va semna decretele de remaniere abia luni, la o saptamana de la primirea solicitarilor de la.

Ministrul Justitiei: Sistemul judiciar de la noi scartaie din toate incheieturile

Sistemul judiciar de la noi scartaie din toate incheieturile, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, luni seara, la Antena 3. Cauzele sunt multiple, in zone diferite,.

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Ce se intampla la pompele din Romania

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Asta ar fi vestea buna, insa soferii romani nu prea se pot bucura de preturile mici. Italienii, grecii sau francezii pot cumpara mult mai mult carburant.

Andreea Marin, dezvaluiri despre cei doi copii adoptati

In urma cu cativa ani, pe vremea cand era ambasador UNICEF, Andreea Marin a fost impresionata de copiii saraci din tarile africane si a adoptat acolo o fetita, iar la scurt timp, un alt copil.

Doi fosti directori din CFR SA, trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar privind trecerea in proprietate privata a Hotelului Astoria

Doi fosti directori CFR, Adrian Cosmin Udor si Laura Luminita Gliga, si executorul judecatoresc Bogdan Dumitrache au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar care vizeaza trecerea in proprietate privata a Hotelului Astoria.

Business report:Cei mai rapizi constructori din lume. Romania ar avea toate autostrazile gata in timp record;Companiile energetice - stoarse de dividende de miliarde;Cifrele dezastrului. Veniturile nu mai fac fata cheltuielilor cu pensiile si salariile b

Dacia Logan MCV 1. 5 dCi: Din ce in ce mai frumos.  Gamele Dacia Logan si Sandero au beneficiat de un facelift, care imbunatateste discret masinile. Iata ce. Poti sa-ti platesti singur contributia la pensia publica.  Pana la 27 aprilie persoanele care nu au calitatea de pensionari pot efectua plata contributiei de asigurari sociale pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )