Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cei mai bogati bistriteni care si-au crescut averea prin contractele cu statul, premiati la Topul Firmelor

Adevărul Adevărul,
Cei mai bogati bistriteni care si-au crescut averea prin contractele cu statul, premiati la Topul Firmelor

Joi dupa-masa, Hotelul Metropolis a gazduit cea de-a XXI-a editie a Topului Firmelor, unde au fost premiati cei mai bogati bistriteni. Pe langa marile companii bistritene care au crescut intr-o piata reala si competitiva, au mai fost premiate si firmele de casa ale Primariei Bistrita sau ale Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care si-au sporit veniturile din contractele cu statul. continuă pe Adevărul

Cancescu si Dinita, de la simpli ingineri, la cei mai bogati politicieni din Brasov si in final la cercetati penal

Aristotel Cancescu si Ion Dinita au terminat aceasi facultate. Ambii au avut afaceri din care s-au imbogatit si ambii au intrat in politica. Aristotel Cancescu a fost senator si presedintele Consiliului Judetean Brasov, iar Dinita este din 2012 deputat. Se cunosc de multa vreme si sunt cercetati pentru contractele ilegale de la Consiliul Judetean.

Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 30 de secunde

In intervalul martie 2013 - martie 2014, averea totala a celor mai bogate persoane din lume a crescut cu 668 de milioane de dolari pe zi, aproximativ o jumatate de milion de dolari pe minut, informeaza organizatia.

Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 60 de secunde

In intervalul martie 2013 - martie 2014, averea totala a celor mai bogate persoane din lume a crescut cu 668 de milioane de dolari pe zi, aproximativ o jumatate de milion de dolari pe minut, informeaza organizatia.

ANOFM: Peste 461.000 de someri au fost inregistrati in septembrie. Cei mai multi oameni fara locuri de munca, in Vaslui si Teleorman

Rata somajului a scazut, in luna septembrie, cu 0,02% fata de august, adica s-au inregistrat cu aproximativ 2. 000 de someri mai putin decat in luna precedenta, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi oameni fara locuri de munca sunt tinerii sub 25 de ani si cei care au intre 30 si 39 de ani, iar judetele cu cei mai multi someri sunt Vaslui si Teleorman.

Germania are cei mai multi jucatori nominalizati la Balonul de Aur. Lista completa

FIFA a anuntat lista cu cei 23 de fotbalisti nominalizati la Balonul de Aur. Germania este tara cu cei mai multi jucatori nominalizati, avand 6 jucatori pe lista FIFA.

Cum si-au cladit reputatia si averea cei mai influenti oameni ai Botosaniului. Povestea asistentului veterinar si a sefului de autobaza ajunsi sefi de judet

Doi dintre cei mai influenti oameni ai judetului Botosani din ultimii 25 de ani, au urcat rapid pe scara devenirii politice si sociale. Mai rapid decat si-ar putea imagina orice roman obisnuit ca se poate. Practic au plecat de la meserii de rand si au ajuns intr-un singur deceniu sa detina putere, functii si implicit avere.

REVISTA BLOGURILOR: Cea mai frunoasa campanie care te indeamna sa vii la vot

Victorkapra prezinta 13 minute si 45 de secunde de clipuri virale care s-au remarcat in ultima luna. Cristin Florea vorbeste despre cea mai frunoasa campanie care te indeamna sa vii la vot. Adela Parvu prezinta o casa moderna,calda si luminoasa. Dragos Asaftei publica un fotoreportaj relizat in timpul ninsorii din Bucuresti. Iar Zoso vorbeste despre fetele care asteapta printul visat.

Cei mai ravniti angajatori din lume: companiile din IT si retail

Cele mai cautate companii de catre persoanele care doresc sa se angajeze sunt cele din ITC, retail si energie, potrivit unui clasament realizat de LinkedIn.

Cei mai cautati 100 de angajatori la nivel mondial activeaza in ITC, retail si energie

Companiile din ITC, retail si energie sunt printre cele mai cautate de catre persoanele care doresc sa se angajeze, potrivit unui clasament realizat de LinkedIn, operatorul celei mai populare retele de socializare pentru profesionisti.

Calinoiu si Ciurel, cei mai puternici oameni din Gorj. De unde au plecat si unde au ajuns

Ion Calinoiu si Laurentiu Ciurel sunt considerati oameni cu cea mai mare putere din judetul Gorj. Ion Calinoiu este presedintele Consiliului Judetean Gorj si vicepresedinte PSD la nivel national, iar Laurentiu Ciurel este managerul prigvat al Complexului Energetic Oltenia CEO), un colos economic cu aproximativ 18. 000 de angajati, care cuprinde cariere miniere si cele mai mari termocentrale din tara, la Rovinari si Turceni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )