Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cei mai bogati presedinti ai Statelor Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
Cei mai bogati presedinti ai Statelor Unite ale Americii

Pregatirea timpurie pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, care urmeaza sa se desfasoare in 2016, a adus in atentia publicului resursele financiare de care au dispus de-a lungul timpului oamenii politici americani care au devenit, ulterior, primii oameni in stat. continuă pe Adevărul

Tarile din Zona Euro ar trebuie sa formeze Statele Unite ale Europei

Un apel celebru realizat de Winston Churchill cu privire la crearea Statelor Unite ale Europei, a fost reiterat de catre Viviane Reding, un membru important al Comisiei Europene, care a transmis celor 18 tari din Zona Euro ca ar trebui sa.

Importanta vizitei lui Francois Hollande in Statele Unite ale Americii

Pe 11 februarie 2014 a avut loc intalnirea oficiala dintre Presedintele Frantei, Francois Hollande, si Presedintele Statelor Unite, Barrack Obama. Pe parcursul discutiilor au fost atinse mai multe subiecte cu o importanta mare, precum Siria sau Iran, insa chiar si asa intalnirea nu are o relevanta geopolitica foarte mare.

Barack Obama primeste vizita liderului spiritual tibetan, Tenzin Gyatso, actualul Dalai Lama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, il va primi la vineri, la resedinta sa de la Casa Alba, pe Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului.

Ambasada Statelor Unite, despre cazul Cosma: Demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice

Ambasada Statelor Unite a precizat, marti, cu privire la decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, insa a subliniat faptul ca toti demnitarii trebuie.

Cum se simt cei mai mari actionari din bancile romanesti.

Expunerea bancilor austriece pe tarile emergente ale Europei, inclusiv Romania, unde au peste 30% din piata, se transforma dintr-o sursa de profit intr-un factor de risc. Anul 2014 va fi unul greu pentru grupurile financiare cu sediul la Viena, mai ales ca acestea nu sunt ferite de riscuri nici la ele in tara. Austria nu va depasi limita de 5,8 miliarde de euro stabilita pentru sprijinirea bancilor care se confrunta cu dificultati, in ciuda activelor toxice detinute de creditorul Hypo Alpe .

Cine sunt cei mai mari exportatori din Republica Moldova: Producatorii de accesorii auto si brokerii vamali

Compania germana Draexlmaier Automotive este cel mai mare exportator din economie, iar intreprinderea moldo-rusa Moldovagaz principalul importator, potrivit datelor Serviciului Vamal.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )