Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cei mai multi emigranti din Afria sunt abuzati, torturati si violati cand traverseaza Libia, inainte de ajunge in Europa - Oxfam

Hotnews Hotnews,
 Cei mai multi emigranti din Afria sunt abuzati, torturati si violati cand traverseaza Libia, inainte de ajunge in Europa - Oxfam

Organizatia Oxfam solicita Europei sa asigure rute mai sigure pentru emigrantii din Africa, intrucat voiajul prin Libia ii expune pe acestia la retineri, abuzuri, furturi, munca fortata, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

A MURIT unul dintre cei mai iubiti preoti din Romania! (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscutipreoti suceveni,Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanua fost preot.

A murit Eugen Cain, unul dintre cei mai respectati specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

Eugen Cain, fost manager al societatii Comcereal a murit duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unui infarct. Acesta era un specialist recunoscut in agricultura Romaniei, inginer.

A murit unul dintre cei mai RESPECTATI specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

Eugen Cain, fost manager al societatii Comcereal a murit duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unui infarct. Acesta era un specialist recunoscut in agricultura Romaniei, inginer.

Mark Zuckerberg vrea in politica: A angajat unul dintre cei mai cunoscuti consilieri din scena politica

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan au angajat un consilier democrat, dand astfel curs zvonuruilor potrivit carora CEO-ul Facebook ar putea intra in scena politica, potrivit Business Insider,.

Mai multi turisti, uitati in apropiere de Romania. Soferul autocarului s-a facut nevazut

Un autocar in care se aflau mai multi turisti din Ucraina s-a defectat in apropiere de granita cu Romania, iar in scurt timp soferul acestuia s-a facut nevazut cu tot cu vehicul,.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

Un intreg oras american, TERORIZAT de familiile de tigani emigranti din Romania: isi fac nevoile peste tot, distrug lucruri si nu respecta nicio lege!

Cetatenii localitatii California din Pennsylvania sunt terorizati de 40 de familii de tigani care au emigrat din Romania recent. Locuitorii orasului acuza ca cei aproximativ 280 de romi distrug lucruri, ar.

Cei mai buni specialisti Microsoft Office se gasesc in scolile din Romania. Un elev bucurestean, castigator la nivel mondial

Unii dintre cei mai buni specialisti de Microsoft Office invata in scolile din Romania, dupa cum o demonstreaza rezultatele unei competitii modiale de acest gen, organizate de Certiport si al carei mare premiu a fost castigat de un elev dintr-un liceu bucurestean - lucru ce ar putea atrage atentia in special angajatorilor straini, care platesc in afara multi bani pentru astfel de specialisti.

A murit Norocel Ciorascu, unul dintre cei mai importanti lideri sindicali din Mehedinti

Rafael Norocel Ciorascu conducea de mai multi ani filiala din Mehedinti a Confederatiei Sindicale Cartel Alfa si era unul din cei mai vocali lideri de sindicat din judet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )