Libnet.ro
UNICEF

22:45

A murit unul dintre cei mai RESPECTATI specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

B1 B1,
A murit unul dintre cei mai RESPECTATI specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

Eugen Cain, fost manager al societatii Comcereal a murit duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unui infarct. Acesta era un specialist recunoscut in agricultura Romaniei, inginer. continuă pe B1

A murit Eugen Cain, unul dintre cei mai respectati specialisti din agricultura Romaniei! (FOTO)

Eugen Cain, fost manager al societatii Comcereal a murit duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unui infarct. Acesta era un specialist recunoscut in agricultura Romaniei, inginer.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

A murit unul dintre cei mai importanti politicieni

Doru Lutac, prim-vicepresedinte al PNTCD Constanta si fost director al companieiina Oil Terminal, a murit! Anuntul a fost facut de presedintele PNTCD Constanta, Adrian Tapliuc: Corpul.

Mark Zuckerberg vrea in politica: A angajat unul dintre cei mai cunoscuti consilieri din scena politica

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan au angajat un consilier democrat, dand astfel curs zvonuruilor potrivit carora CEO-ul Facebook ar putea intra in scena politica, potrivit Business Insider,.

Cei mai buni specialisti Microsoft Office se gasesc in scolile din Romania. Un elev bucurestean, castigator la nivel mondial

Unii dintre cei mai buni specialisti de Microsoft Office invata in scolile din Romania, dupa cum o demonstreaza rezultatele unei competitii modiale de acest gen, organizate de Certiport si al carei mare premiu a fost castigat de un elev dintr-un liceu bucurestean - lucru ce ar putea atrage atentia in special angajatorilor straini, care platesc in afara multi bani pentru astfel de specialisti.

Unul dintre cei mai importanti opozanti ai lui Putin, Serghei Udaltov, a fost eliberat dupa patru ani si jumatate de inchisoare

Opozantul rus de extrema stanga Serghei Udaltov a fost eliberat marti dupa ce a ispasit o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare pentru organizarea de tulburari masive in timpul protestelor impotriva lui Vladimir Putin.

A murit Norocel Ciorascu, unul dintre cei mai importanti lideri sindicali din Mehedinti

Rafael Norocel Ciorascu conducea de mai multi ani filiala din Mehedinti a Confederatiei Sindicale Cartel Alfa si era unul din cei mai vocali lideri de sindicat din judet.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte de birouri din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

Armata Romana, test cu una dintre cele mai distructive arme din lume

In Romania a fost testata recent prima arma termobarica creata de cercetatori din Armata Romana. La impact, presiunea uriasa si caldura de peste 2. 000 de grade nu dau nicio sansa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )