Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei mai multi francezi nu vor sa primeasca refugiati

România Liberă România Liberă,
Cei mai multi francezi nu vor sa primeasca refugiati

O majoritate a francezilor se opune primirii de imigranti, in pofida emotiei si unui val de solidaritate declansate de fotografia lui Aylan, baiatul sirian in varsta de trei ani care a murit inecat la Mediterana, potrivit unui sondaj realizat pentru iTELE si Paris Match . continuă pe România Liberă

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Datoria Moldovagaz fata de Gazprom este de 6,2 mld. dolari, cat PIB-ul Republicii Moldova, dar cei mai multi bani sunt datorati de Tiraspol

Datoria societatii pe actiuni Moldovagaz fata de compania rusa Gazprom se apropie in prezent la 6,2 miliarde de dolari o suma echivalenta cu Produsul Intern Brut al Republicii Moldova, relateaza portalul Mold-street, citat de europalibera. org.

Zece mii de islandezi vor sa primeasca refugiati in casele lor. Cine a pornit aceasta mobilizare

Zece mii de islandezi s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni la ei in casa, pe termen lung, dupa campanie pe Facebook initiata de un scriitor islandez renumit, relateaza The Telegraph.

Cele mai periculoase zone din Capitala, in 2015. Unde sunt cei mai multi musafiri nepoftiti

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de B3.

Numele pe care il avem ne poate influenta succesul: ce au in comun cei mai multi oameni cu functii de conducere

Numele nostru ne poate influenta sansele de reusita, dar si personalitatea, spun sociologii, care au analizat mai multe cercetari in acest domeniu.

Marea Britanie va accepta mai multi REFUGIATI din SIRIA

Premierul britanic, David Cameron, va anunta vineri un plan menit sa ajute mai multi refugiati sirieni, pe fondul presiunilor tot mai mari din tara si din strainatate si acuzatiilor ca Marea Britanie nu se implica in criza imigrantilor din Europa.

David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

Solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, au fost respinse de premierul britanic David Cameron, transmite DPA,.

Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

Solicitarile UE ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu au fost respinse, miercuri, de premierul David Cameron.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Reuters: Mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii

Sute de pasageri au stat mai multe ore in cinci trenuri de mare viteza Eurostar dupa ce mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii. Imigrantii au incercat sa se urce in vagoane, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )