Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cei mai periculosi aditivi de care sa te feresti!

Adevărul Adevărul,
Cei mai periculosi aditivi de care sa te feresti!

O mare parte dintre aditivii care se gasesc in alimentele procesate iti pot pune sanatatea in pericol. Pentru ca riscul de a te imbolnavi de cancer, boli de inima, anxietate, obezitate si depresie este foarte mare, iata care sunt cei mai periculosi aditivi pe care ar trebui sa-i elimini din dieta. continuă pe Adevărul

Tara in care sunt cei mai inteligenti copii

Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care este conceput sistemul de invatamant poate constitui oricand un model pentru celelalte tari ale lumii. Potrivit CNN, Singapore a fost declarata oficial tara cu cei mai inteligenti copii din lume, elevii si studentii cu rezultate excelente la invatatura reprezentand regula, si nu exceptia.

Taylor Swift si Kim Kardashian, vedetele cu cei mai multi admiratori pe Instagram

Cantareata americana Taylor Swift si starleta TV Kim Kardashian sunt personalitatile cu cei mai multi admiratori followers) pe Instagram, o retea sociala care numara peste 400 milioane de utilizatori, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Razboiul ONG-urilor pe educatia sexuala. Tabara religioasa contraataca cu o noua scrisoare: Parintii, cei mai buni educatori in materie de viata intima

In societatea civila s-au conturat doua curente de opinie ferme cu privire la oportunitatea introducerii educatiei sexuale in scoli: pro si contra. Astfel, de cativa ani, activistii din ambele tabere se lupta in scrisori deschise adresate Ministerului Educatiei. Ultima lovitura este data de un grup de 18 ONG-uri religioase care sustin ca parintii sunt cei mai buni educatori ai copiilor in materie de viata intima si de familie.

Tara cu cei mai inteligenti copii din lume. in ce consta secretul acestei performante

Singapore a fost declarata oficial tara cu cei mai inteligenti copii din lume, informeaza CNN. Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care.

Cei mai familisti barbati in functie de zodie: barbatii buni sa-i pui pe rana

Cei mai familisti barbati in functie de zodie. Poate ca barbatul perfect nu exista, insa femeile viseaza la un sot pe care se pot baza oricand, care pune mana sa ajute si la crescutul copiilor, cu gatitul si curatenia, aduce bani in casa si mai are si energia sa le faca sa suspine de placere. Familisti convinsi, loiali si rabdatori, unii nativi se incadreaza, cu siguranta, in categoria barbatilor care merita sa fie pastrati o viata.

Traumele fiicelor a doi dintre cei mai sangerosi criminali in serie din istorie: Credeam ca sunt fiica Diavolului, ca sunt rea si ca si eu voi rani oameni

Fiicele a doi dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din lume au fost puse fata in fata pentru a discuta despre copilaria lor zbuciumata si despre momentele ingrozitoare in care au aflat adevarul despre cei pe care ii numeau parinti.

Unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari a fost diagnosticat cu cancer

Peter Esterhazy, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari contemporani, in varsta de 65 de ani, sufera de cancer la pancreas .

Cei mai frumosi aventurieri romani. Cinci tineri din Neamt au calatorit 10 zile cu o canoe, pe drumul folosit odinioara de plutasii de pe Bistrita

Cinci tineri din Neamt au parcurs peste 200 de kilometri cu doua ambarcatiuni, de la Bacau la Galati. Expeditia facuta in prima parte a lunii septembrie a urmat traseul folosit odinioara de plutasii din nordul Moldovei.

Este considerat unul dintre cei mai frumosi cantareti de muzica populara, insa traieste o adevarata drama: Am simtit ca trebuie sa-i fiu alaturi mereu Povestea lui de viata te va cutremura!

Mihai Constandache este un pasionat interpret al melosului popular. De fiecare data poarta cu mare drag si multa grija costumul.

Mai putine investitii straine directe in economie. De unde vin cei mai multi bani

Tarile care au facut cele mai mari investitii in economia Republicii Moldova au inregistrat diminuari ale acestor sume in 2014. Tari precum Irak, India, Ucraina sau Letonia au inregistrat cresteri semnificative ale valorii investitiilor, arata datele Bancii Nationale a Moldovei BNM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )