Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cei patru candidati la sefia Procuraturii Generale, admisi de CSP pentru interviu

Adevărul Adevărul,
Cei patru candidati la sefia Procuraturii Generale, admisi de CSP pentru interviu

Cei patru candidati la functia de procuror general au fost admisi pentru proba interviului, care urmeaza sa aiba loc pe 28 noiembrie. Decizia a fost adoptata miercuri, 20 noiembrie, de catre Consiliul Superior al Procurorilor, care a examinat dosarele celor patru pretendenti la sefia Procuraturii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cand va examina CSP dosarele candidatilor pentru sefia Procuraturii Generale

Consiliul Superior al Procurorilor urmeaza sa examineze miercuri, 20 noiembrie, dosarele candidatilor la functia de procuror general, transmite IPN.

Ministrul Justitiei, Fadei Nagacevschi, va transmite CSP-ului lista celor patru candidati la functia de procuror general

Noul ministru al Justitiei, Fadei Nagacevschi, a anuntat ca va transmite Consiliului Superior al Procurorilor CSP) luni, 18 noiembrie, lista celor patru candidati la functia de procuror general, selectati anterior de o comisie creata de Ministerul Justitiei, condus la acea vreme de Olesea Stamate.

Caz socant. Un individ si-a impuscat sotia si cei patru copii iar apoi s-a sinucis

Un barbat din San Diego, California, si-a impuscat sambata toata familia si apoi s-a sinucis. Individul si-a impuscat sotia si cei patru copii, apoi si-a tras un glont in cap. Unul din copii a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )