Libnet.ro
UNICEF

16:31

Cei peste 100 de ostatici dintr-o inchisoare din Brazilia au fost eliberati

România Liberă România Liberă,
Cei peste 100 de ostatici dintr-o inchisoare din Brazilia au fost eliberati

Detinutii de la o inchisoare din nord-estul Braziliei au eliberat, duminica dupa-amiaza, cele peste 120 de persoane luate ostatice sambata, punand capat revoltei din acest penitenciar. continuă pe România Liberă

Revolta cu 122 de ostatici la o inchisoare din Brazilia

Detinutii dintr-o inchisoare din nord-estul Braziliei au luat ostatice 122 de persoane, sambata dupa-amiaza, in cursul unei revolte, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al institutiei penitenciare. O suta opt ostatici sunt membri ai familiilor detinutilor, iar alti patru sunt angajati ai personalului inchisorii, a precizat Sandra Melo, purtatoarea de cuvant a institutiei Advogado Jacinto Filho, situata in orasul Aracaju, in statul Sergipe nord-est).

Peste 100 miliarde euro se spala anual in pariuri. Ce sporturi sunt amenintate

Peste 100 de miliarde de euro sunt spalati anual in pariurile sportive din intreaga lume. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetatorii unui studiu, realizat de Centrul International de Securitate in Sport ICSS) si Universitatea Sorbona din Paris.

Cele mai multe apartamente in Bucuresti costa peste 100.000 euro. Cumparatorii ofera 40.000 euro

Majoritatea celor interesati sa cumpere o locuinta au un buget de 40. 000 de euro, interval de pret acoperit cel mai bine de oferta de pe piata pana la 50% din total) in marile orase din tara, cu exceptia Bucurestiului, unde acesta reprezinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )