Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai batran om din lume fumeaza un pachet de tigari pe zi, de 50 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai batran om din lume fumeaza un pachet de tigari pe zi, de 50 de ani

Un brazilian care a implinit 126 de ani saptamana trecuta ar putea fi cel mai batran om din lume. El este perfect lucid si nu are nicio problema de sanatate, in ciuda faptului ca fumeaza de 50 de ani cate un pachet de tigari pe zi. continuă pe Adevărul

Romanul - cel mai muncitor dintre europeni

Muncim cel mai mult din Europa, conform studiului realizat de Coe-Rexecode, un institut francez de cercetare in domeniul economic.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Arabii construiesc primul mini-oras cu temperatura controlata din lume

Emiratul Dubai, care se mandreste deja cu cea mai inalta cladire si cel mai mare acvariu din lume, va construi cel mai mare mall si parc tematic de interior, care va fi primul mini-oras cu temperatura controlata la nivel global, relateaza Bloomberg.

TOP 10: cei mai buni operatori aerieni din lume in 2014

Milioane de turisti au votat pentru acordarea titlului de World Airline Awards in cadrul celei de-a 49-a editie a evenimentului aviatic Farnborough International Airshow , considerat una dintre cele mai importante ceremonii de profil din lume. In.

REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

Cristian Florea deschide Revista blogurilor de marti cu un subiect de care ar trebui sa fim mandri: Romania a primit doua nominalizari in topul celor mai frumoase scari din lume.

Cea mai frumoasa scara din lume se afla in Romania. Constructia a fost votata de straini. Iata in ce oras se afla

Publicatia Bored Panda a realizat un top al celor mai frumoase scari din lume, in functie de voturile cititorilor. Din 18 scari prezentate pentru concurs, pe primul loc s-a situat o constructie din Romania.

iPhone 5s este cel mai popular smartphone in 35 de tari, iar o surpriza sunt chinezii de la Xiaomi

Chiar daca la nivel global platforma Android are aproximativ 80% din piata, iPhone 5Scu iOS se pare ca reuseste sa fie cel mai popular smartphone in 35 de tari. Cu toate ca multi dintre prietenii vostri au smartphone-uri cu Android, cel mai probabil un Samsung, Apple mai are mult pana sa devina irelevant in acest domeniu. Un studiu al celor de la Counterpoint Technology Market Research ne atrage atentia asupra faptului ca, atunci cand vine vorba de cel mai popular [].

Cel mai cautat terorist grec a fost impuscat si retinut pe strazile din Atena. Doi turisti au fost raniti in schimbul de focuri

Cel mai cautat terorist grec, Nikos Maziotis, a fost retinut de membrii trupelor speciale de interventie ale politiei elene, in timpul unei tentative de jaf la un magazin de bijuterii din centrul Atenei. Anterior,.

Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

Analizele asupra structurii osoase a animalului au aratat ca acesta ajunsese la talia adulta si ca avea o greutate de circa 4,5 kilograme, fapt care face din el cel mai mare dintre toti dinozaurii cu patru aripi cunoscuti. Este o denumire neoficiala ce a fost data acestei familii de dinozauri datorita prezentei penelor pe cele patru membre.

Dick Cheney: Barack Obama este cel mai slab presedinte pe care l-am vazut

Cred ca este cel mai slab presedinte din viata mea. Sunt in total dezacord cu el. Consider ca face foarte multe lucruri gresite, a declarat Cheney marti, in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )