Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai cautat terorist grec a fost impuscat si retinut pe strazile din Atena. Doi turisti au fost raniti in schimbul de focuri

Antena3 Antena3,
Cel mai cautat terorist grec a fost impuscat si retinut pe strazile din Atena. Doi turisti au fost raniti in schimbul de focuri

Cel mai cautat terorist grec, Nikos Maziotis, a fost retinut de membrii trupelor speciale de interventie ale politiei elene, in timpul unei tentative de jaf la un magazin de bijuterii din centrul Atenei. Anterior,. continuă pe Antena3

Jose Mourinho: Van Gaal a fost cel mai bun antrenor de la Campionatul Mondial de Fotbal

Mondialul de Fotbal din Brazilia s-a incheiat cu victoria Germaniei 1-0 in finala cu Argentina), iar Jose Mourinho a vorbit despre favoritii sai de la turneul final recent incheiat. Van Gaal a fost cel mai bun antrenor, a fost de parere tehnicianul lusitan.

Lupescu, in comisia care l-a desemnat pe Messi cel mai bun jucator de la CM

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la Cupa Mondiala 2014 de catre o comisie din care face parte si Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA.

Un jandarm din Capitala a fost impuscat accidental in picior de un coleg

Un jandarm din Bucuresti a fost impuscat accidental in picior de un coleg, cand cei doi isi incarcau armele ca sa intre in tura. Barbatul ranit a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenta.

Un jandarm din Capitala a fost impuscat accidental in picior de un coleg

Un jandarm a fost impuscat accidental in picior de un coleg, cand cei doi isi incarcau armele ca sa intre in tura, barbatul ranit fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenta, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

Analizele asupra structurii osoase a animalului au aratat ca acesta ajunsese la talia adulta si ca avea o greutate de circa 4,5 kilograme, fapt care face din el cel mai mare dintre toti dinozaurii cu patru aripi cunoscuti. Este o denumire neoficiala ce a fost data acestei familii de dinozauri datorita prezentei penelor pe cele patru membre.

Conform statisticilor, Toni Kroos a fost cel mai bun jucator de la Mondial

Leo Messi a fost numit de FIFA cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala 2014, in primul rand pentru cele patru goluri marcate in primele meciuri. Insa, ineficienta sa din faza eliminatorie, inclusiv din finala cand nici el si nici Argentina nu au tras nici un sut pe poarta, au iscat critici. Au aparut si cifrele care arata ca germanul Toni Kroos a fost cel mai bun jucator al turneului.

Presedintele FIFA Joseph Blatter spune ca a fost surprins de faptul ca Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la CM

Faptul ca Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014 l-a surprins pe presedintele FIFA, scrie BBC News. Vreti sa va spun adevarul sau sa fiu diplomat? Va voi.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0. Ceilati nominalizati.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0 .

Messi, desemnat cel mai bun jucator la CM de o comisie in care se afla si Lupescu

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la Cupa Mondiala 2014 de catre o comisie din care face parte si Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )