Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai bogat SAT din lume.Fiecare locuitor are cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat SAT din lume.Fiecare locuitor are cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat. continuă pe Antena3

Cel mai bogat SAT din lume. Locuitorii au cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a.

Foto de colectie! Printul George, cel mai fashionist bebelus din lume?

Poate ca Printul George, are doar un anisor, insa a reusit deja sa se impuna ca un veritabil fashion icon atunci cand vine vorba despre imbracaminte pentru copii, dupa cum scrie site-ul marieclaire. com. Iata, asadar, cateva dintre cele mai simpatice tinute afisate pana acum de rodul iubirii dintre Catherine, Ducesa de Cambridge, si Printul William.

LICHIDITATE. Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pe un rulaj redus, in timp ce actiunile Electrica EL), cele mai lichide pe parcursul sedintei, au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani.

Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pe un rulaj redus, in timp ce actiunile Electrica EL), cele mai lichide pe parcursul sedintei, au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani.

Business report: Harta pe judete: Cine sunt stapanii pamanturilor din proprietatea statului roman; DW: Sistemul bancar se clatina in Portugalia si Bulgaria; Cine va achita nota de plata a disputei: uite CAS, nu e CAS?

Terenul agricol din Romania este cel mai bogat si cel mai ieftin din Europa. Cui apartine pamantul romanesc. In Romania, resursele naturale alimenteaza lacomia si atrag investitii. Fabrica de confectii fara muncitori. Locuitorii comunei in care a fost deschisa nu sunt interesati sa se angajeze. Elena Parvulescu a fost incantata cand a auzit ca la ea in comuna se deschide.

FOTO NEOBISNUITE: Cum arata cele mai triste PISICI din lume

Nu Internetul a inventat pisicile, insa Internetul este cel care pare sa le fi transformat in zeitati care traiesc printre noi.

FOTOGALERIE Coperti de colectie cu Vladimir Putin in cele mai prestigioase reviste din lume: Time, Newsweek si The Economist

Doborarea avionului MH17 cu o racheta trasa din teritoriul controlat de separatistii pro-rusi a fost principalul subiect pentru cea mai mare a presei din intreaga lume. Reviste prestigioase precum Time si Newsweek SUA) sau The Economist Marea Britanie) au dedicat cate o coperta de colectie evenimentului in sine si comportamentul lui Vladimir Putin. Lucrurile stau insa altfel cand vine vorba de presa din Europa.

VIDEO FOTO Coreea de Nord, cea mai inchisa tara din lume

Coreea de Nord este condusa cu mana de fier de dinastia Kim inca din anul 1948. Autoritatile nu si-au reprimat niciun efort pentru ca lumea sa nu afle mai nimic despre Coreea de Nord. Cu toate acestea, lucrurile care se cunosc despre aceasta tara sunt extrem de inedite.

Cele mai linistite tari din lume

Daca ai visat sa locuiesti intr-o zona linistita, unde pacea si armonia iata in ce tara ar trebui sa fii. Topul este realizat de Global Peace Index. Danemarca Prima din lista este Danemarca. Chiar daca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )