Libnet.ro
UNICEF

07:30

LICHIDITATE. Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
LICHIDITATE. Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pe un rulaj redus, in timp ce actiunile Electrica EL), cele mai lichide pe parcursul sedintei, au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani. continuă pe Wall-Street Ro

Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pe un rulaj redus, in timp ce actiunile Electrica EL), cele mai lichide pe parcursul sedintei, au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani.

Eugen Iacobescu: Executia mea a venit de la cel mai inalt nivel

Eugen Iacobescu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca executia sa a venit de la cel mai inalt nivel. Mi-a fost tare greu. Am si eu o varsta. Trei luni de zile ma trezeam la 4 dimineata ca sa fiu la ora 8 la.

Cel mai bogat SAT din lume. Locuitorii au cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

Cel mai bogat SAT din lume.Fiecare locuitor are cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a.

Top: 10 tari in care consumul de tigari este cel mai ridicat

La nivel mondial, aproape 20% din populatia adulta fumeaza. Consumatorii au fumat in 2009 cand au fost publicate datele cele mai recente) aproape 5,9 trilioane de tigarete, ceea ce releva o crestere de 13% a consumului in ultimii zece ani. Aflati care.

Cel mai important studiu din domeniul geneticii, care aduce o perspectiva noua asupra unei boli groaznice

Un studiu genetic amplu a permis identificarea a peste o suta de mutatii genetice asociate cu riscul dezvoltarii schizofreniei, deschizand noi piste pentru intelegerea cauzelor acestei boli complexe si pentru.

Foto de colectie! Printul George, cel mai fashionist bebelus din lume?

Poate ca Printul George, are doar un anisor, insa a reusit deja sa se impuna ca un veritabil fashion icon atunci cand vine vorba despre imbracaminte pentru copii, dupa cum scrie site-ul marieclaire. com. Iata, asadar, cateva dintre cele mai simpatice tinute afisate pana acum de rodul iubirii dintre Catherine, Ducesa de Cambridge, si Printul William.

Oficiali americani: Zborul Malaysian Airlines, cel mai probabil doborat din eroare de catre un echipaj slab pregatit

Serviciile americane de informatii sustin ca in acest moment nu detin dovezi ca rusii i-ar fi instruit pe separatisti sa foloseasca rachetele de tip Buk - un sistem antiaerian relativ modern si sofisticat. Pe de alta parte, acesti oficiali au mai afirmat, intr-o conferinta de presa, ca explicatia data de rusi, care sugereaza responsabilitatea Ucrainei, nu este convingatoare.

Cel mai puternic antioxidant pe care trebuie sa-l consumi

Cu totii am auzit despre antioxidanti, insa cati stiu care este cel mai puternic oxidant din lume? Unul care poate preveni cancerul, bolile de inima, imbatranirea, problemele neuologice si multe altele? Cu toate ca acest.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )