Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai ieftin si eficient tratament naturist pentru par, in sezonul rece. Prepara-l din 3 ingrediente

Adevărul Adevărul,
Cel mai ieftin si eficient tratament naturist pentru par, in sezonul rece. Prepara-l din 3 ingrediente

Mastile de par naturiste sunt adesea mult mai eficiente decat cele din comert. incearca sa combini trei ingrediente la indemana si aplica amestecul pe par in mod periodic. Vei obtine vitalitate, iar firul va deveni dupa un timp vizibil mai puternic si mai matasos. continuă pe Adevărul

Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Cazurile de gripa si raceala, semnalate in Romania, au devenit tot mai numeroase, in ultima perioada. Din pricina complicatiilor respiratorii ce pot sa apara, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta, este recomandata preventia impotriva bolii. Parintii trebui sa aiba mai multa grija la posibilele simptome ale celor mici, dar si sa se .

Stefan Mandachi explica ce costuri are un angajator roman ca sa angajeze un muncitor strain: E mult mai ieftin si ramai cu bani daca lucrezi cu romani, dar de unde sa-i luam?

Omul de afaceri Stefan Mandachi, devenit cunoscut dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, explica intr-o postare pe Facebook care sunt costurile unei companii pentru aducerea unor angajati straini, in contextul comentariilor ca pentru patronii romani este mai ieftin sa aduca muncitori din Sri Lanka, de exemplu, pe care ii platesc putin. Evident ca imi doresc sa lucrez cu romani, e mult mai ieftin si raman cu bani. ) Dar de unde sa-i luam daca statul roman i-a alungat si acum ne pune bir ca sa nu-i putem recupera si repatria?, spune Mandachi.

Stefan Mandachi dezvaluie cat costa sa aduci un lucrator strain: E mult mai ieftin cu romanii

Antreprenorul iesean Stefan Mandachi, proprietar al grupului de restaurante Spartan si cunoscut ca a inaugurat simbolic un metru de autostrada, dezvaluie cat costa sa aduci muncitori straini in Romania si de ce prefera sa lucreze cu romanii, pe langa faptul ca e mai ieftin.

Euroins, cel mai mare asigurator RCA din tara, amendat cu 100.000 de lei pentru nereguli la efectuarea despagubirilor

Conducerea ASF a decis joi sanctionarea Euroins, cel mai mare asigurator RCA, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale la instrumentarea dosarelor de dauna, a anuntat joi autoritatea de supraveghere. Decizia vine dupa ce luna trecuta Confederatia transportatorilor auto COTAR) a amenintat cu organizarea unui protest de amploare pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii legii la plata despagubirilor de catre Euroins pe piata RCA.

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Astronauta Christina Koch este pe cale de a deveni femeia care a stat cel mai mult timp in spatiu intr-o misiune individuala

Astronauta de la NASA, Christina Koch, urmeaza sa incheie misiunea spatiala care va depasi recordul pentru cel mai lung zbor spatial individual al unei femei. Koch se va intoarce pe pamant joi, dupa ce a petrecut in total 328 de zile pe Statia Spatiala Internationala ISS), surclasand recordul lui Peggy Whitson, scrie BBC.

Neymar, la 28 de ani - Cine este cel mai bun jucator din istorie si cum vede viitorul Braziliei

Neymar a implinit miercuri 28 de ani, iar FIFA a publicat pe site-ul oficial un interviu special cu brazilianul. Starul celor de la PSG a vorbit despre ce a insemnat ratarea Copei America pentru el, dar si despre cum vede actuala echipa a Braziliei. A precizat care este cel mai bun jucator din istorie din punctul sau de vedere si l-a laudat pe Kylian Mbappe, coechipierul sau de la campioana Frantei.

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )