Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai indecent trend. Moda posterioarelor fotografiate in natura a acaparat internetul

Antena3 Antena3,
Cel mai indecent trend. Moda posterioarelor fotografiate in natura a acaparat internetul

Moda selfie-urilor trece si e inlocuita de un trend cel putin bizar: cel al posterioarelor fotografiate in natura, scrie observator. tv. Mai multe tinere lipsite de inhibitii posteaza pe un cont de. continuă pe Antena3

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii; Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei intalniri cu mediul de afaceri, ca cel mai important pas pe care Romania trebuie sa il faca este sa dezvolte nfrastructura, deoarece niciun sector nu poate perfoma in lipsa infrastucturii.

Cum arata castelul lui Anatol Stati, cel mai bogat om din Republica Moldova. IMAGINI IMPRESIONANTE (VIDEO)

Omul de afaceri Anatol Stati, considerat cel mai bogat om din Republica Moldova, si-a schimbat resedinta in urma cu trei ani si in prezent locuieste intr-un castel impresionant, situat la.

Romania libera, confiscata de comunisti: Cel mai vechi ziar romanesc, foaie clandestina in anii razboiului

Cel mai vechi cotidian romanesc a fost confiscat de activistii comunisti care actionau ilegal, tiparind o foaie clandestina cu numele Rl, in anii 40. Noua editie milita pentru intoarcerea armelor contra Germaniei naziste, dar, in acelasi timp, ii ataca virulent pe Iuliu Maniu si generalul Radescu, ultimul prim-ministru al unei Romanii libere.

Eroul zilei: Cel mai medaliat gimnast roman

Marian Dragulescu este cel mai medaliat gimnast al Romaniei din toate timpurile,la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si Europene. Dupa performanta obtinuta la Campionatele Europene de la.

Emmanuel Macron ar putea deveni cel mai tanar presedinte din istoria Frantei. Prima lui reactie dupa aflarea rezultatelor: Este un punct de cotitura in viata politica a Frantei. Francezii si-au exprimat dorinta de reiinoire

Centristul Emmanuel Macron, cotat in sondaje drept castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, duminica seara, ca asistam la un punct de cotitura in viata politica franceza, potrivit AFP. Macron se va confrunta in turul al doilea al alegerilor cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Emmanuel Macron 39 de ani) ar putea deveni cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa o ascensiune rapida in politica. El a fost timp de doi ani ministru al Economiei 2014-2016), insa nu a fost niciodata membru de partid si nu a mai candidat pana acum la vreo functie publica.

Cum arata cel mai mare cub Rubik pe care-l poti rezolva [VIDEO]

Majoritatea am avut cel putin un cub Rubik pe care l-am rezolvat, sau de care ne-am plictisit incercand sa il rezolvam. O echipa de studenti la inginerie mecanica de la Unviersity of Michigan au reusit sa creeze cel mai mare cub Rubik stationar, care poate fi rezolvat doar cu ajutorul mainilor. Acesta este creat in [].

Cel mai sangeros atac la o baza militara din Afganistan: 140 de morti in urma ofensivei talibanilor

Autoritatile afgane au anuntat ca in jur de 140 de soldati si-au pierdut viata vineri, intr-un atac lansat de militantii talibani imbracati in uniforme ale armatei afgane asupra unei baze miliare din apropierea localitatii Mazari Sharif, situata langa granita cu Uzbekistan. De asemenea, este vorba de cel mai sangeros atac care a zguduit vreodata o baza militara din Afganistan, scrie Reuters.

Cel mai mare imperiu de produse de lux al lumiicumpara Christian Dior, pentru 12,1 miliarde de euro

Producatorul de articole de lux LVMH, al miliardarului francez Bernard Arnault, a convenit preluarea Christian Dior, pentru 12,1 miliarde de euro, incluzand cea mai mare parte a operatiunilor casei de moda in grup prin intermediul uneia dintre cele mai mare tranzactii ale sale, transmite Bloomberg.

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )